Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Fixius 14-02-07 12:03

Re: Chat

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 748854)
mah io zic ca nu are sens cum aratam si nu trebuie sa ne atacam asa ca tu esti gras,tu esti un butoi,tu esti baril etc. ca doar nu avem 5 ani! si banii ca sa iti faci magazinu de unde i-ai avut?

mah vrei sa iti mai spun o data care e parerea mea despre tine, si ce esti tu in fata mea...??? o spun.. si vin si la tine acasa si iti zic.. doar nu mie nici rusine si nici firca de... deastea... ca tine... si bani de mi-am facut magazinul... o parte am adus eu... de dincolo.. doar am lucrat ptr ei.. si resutul taicami-o si-o vandut masina si o pus si el ceva, ca sa imi cumpar eu un apartament pe cand vin acasa sa am unde locui...

Si mie nu mii rusine cum arat si cum sunt, ptr ca eu ma intretin.. nu parintii mie.. ca multi dintre voi... si eu stau in casa mea... nu in camera mea.. care mi-o ofert-o parintii..

invata sa schimbi o roata....

CosmoZ@ 14-02-07 12:16

respect Fixius!! :)

Fixius 14-02-07 12:19

Quote:

Originally Posted by CosmoZ@ (Post 749259)
respect Fixius!! :)

hai diseara la o bere...

DaNuTzU' 14-02-07 12:21

fixius stiu sa schimb o roata de pe la vreo 7 ani cand am inceput sa imi mesteresc bicicleta si de la 18 am trecut la masini;) ba chiar inainte de 18;)

dacia wrc hai sa dami-o tu !

DaNuTzU' 14-02-07 13:59

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 749267)
fixius stiu sa schimb o roata de pe la vreo 7 ani cand am inceput sa imi mesteresc bicicleta si de la 18 am trecut la masini;) ba chiar inainte de 18;)

dacia wrc hai sa dami-o tu !

acum mi-am amintit;) fixius cand o sa ai carnet de conducere hai aici si abereaza!

CosmoZ@ 14-02-07 14:13

Love Is In The Air,
Love is in the air everywhere I look around,
love is in the air every sight and every sound,
and I don't know if I'm being foolish,
I don't know if I'm being wise....
:D :D :D :D

RA_2fast4u 14-02-07 15:48

ba deci sincer dati-va foc cu discutiile voastre cu tot! :evil:

nui ai schimbat za ride sau e doar o coincidenta de numar si de loc de parcare?

Piry 14-02-07 16:01

new ride, new attitude ;)

DACIA-Wrc 14-02-07 17:23

danutzu nu vin eu ca vad ca ma urmaresti tu ...asa ca nu-i stres vi tu :P

Fixius 14-02-07 19:23

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU' (Post 749378)
acum mi-am amintit;) fixius cand o sa ai carnet de conducere hai aici si abereaza!

lasa tu carnet-u... ca nu are nimic de a face.. cu ce parerea am eu despre tine, si cine esti tu in fata mea.

DaNuTzU' 14-02-07 21:39

spune aici sa vada toata lumea parerea ta despre mine!... ca sincer parerea ta nu conteaza;)

Fixius 14-02-07 21:57

am mai spus-o o data si am luat ban...

Cata RHC 14-02-07 23:37

Aleluia !!!

Piry 15-02-07 00:48

da ma........cum se face ratota? =))

NightRider 15-02-07 08:59

tekno .. BE BAD! ARF! ARF! :P

...ca tot veni vorba de mecanica, uite intrebare de mecanica pt cine stie, la bora mea, 1,9 Tdi 90 cp 2004 1j , ce modificari ar implica schimbarea turbinei cu una mai mare, in afara de intercooler marit, ciptuning etc...ce alte modificari ar mai fi necesare, si ce turbina mai mare as putea pune? .. :)

Piry 15-02-07 09:05

cred ca trebuia sa scriu o carte

frate, urmeaza standardele

pasul 1: ai banii

pasul 2: evacuare, filtru de aer

pasul 3: pentru chip tuning stage 1 nu ai nevoie de turbina si intercooler mai mare

pasul 4: chip tuning stage 2 plus turbina si intercooler nou si mai mare

pasul 5: accesorii de exterior, jante spoilere etc etc.

din filtru si evacuare obtii vreo 5-9 cai, si din chip stage 2 inca vreo 20-30 (daca bine cred) poate putin mai mult :P

smtraxx 15-02-07 09:07

De audi 4.2 Quattro :P...

NightRider 15-02-07 09:17

1. am banii :P
2. jante/exterior e almost gata, in 10-15 zile e gata :P
3.nu vreau chip stage 1, nu vreau solutii intermediare, merg direct pe heavy engine mods
4.filtru + evacuare useless fara chip, (degeaba optimizezi evacuarea si admisia daca motorul merge standard..dc intelegi ce spun...deci tre cip)
5. si doar turbina si intercooler mai mari? atat? nu trebuie schimbate nush...alte componente la motor, care sa reziste la puterea marita?

Piry 15-02-07 09:25

Night rider, mai trebe schimbate tzejile, pentru ca presiunea creste. si furtunele vechi nu rezista. iar daca vrei sa mai ai motor, ia-te dupa inginerul dacia-wrc care zice ca "interculeru" nu trebe schimbat.

NightRider 15-02-07 09:29

piry..uite sper sa stabilesc o metoda de scris pe forum, nu luam in considerare decat parerile "constructive" ...ignoram celelalte si asa..no certuri si pana la urma readucem forumul unde tre, ok?

acuma legat de discutie, smtraxx astept raspuns la al doilea post al meu...si poate si ceilalti mai stiu cate ceva..deci astept raspuns...hai sa discutam ceva constructiv...nu bullshituri de "care e mai tare" .. ok ?
a si multumesc anticipat pt pareri... :)

ZanDer 15-02-07 09:34

pontu ii ca nu poti sa pui turbina mult mai mare, blocu tau motor ii facut sa reziste la o anumita putere, daca puterea asta ii mult mai mare deca cea standard intr'un final va pusca una din doua .... turbina sau motoru, mi'o explicat treaba asta un prieten care lucra la dieseluri de multa vreme si o dat de cazuri de astea ... in rest cam ceea ce zice piry, o invatzat elevu :lol:

NightRider 15-02-07 09:42

da Zander, ezact la asta ma gandeam si eu...si de-aia am intrebat...si am intrebat in ideea daca se aplica metodele de intarire de la mas-uri (benzinarele :p) adica pistoane forjate, etc etc...?

a si ar mai fi si injectoarele..ma gandesc ca..debitul ala ar putea fi reglat...ma rog...optimizat...nush...need someone care stie :)

tekno 15-02-07 11:14

Quote:

Originally Posted by NightRider (Post 750635)
tekno .. BE BAD! ARF! ARF! :P

...ca tot veni vorba de mecanica, uite intrebare de mecanica pt cine stie, la bora mea, 1,9 Tdi 90 cp 2004 1j , ce modificari ar implica schimbarea turbinei cu una mai mare, in afara de intercooler marit, ciptuning etc...ce alte modificari ar mai fi necesare, si ce turbina mai mare as putea pune? .. :)

depinde si cu ce boost vrei sa mergi, la motoarele pe benzina trebuie neaparat decomprimare, dar la diesel-uri la care se face aprinderea prin comprimare nu stiu exact, o garnitura de chiulasa care sa reziste la o presiune mai mare ar fi o idee buna, blocu rezista, n-ai treaba cu el, nu te tine de tobe sport si filtre de cacat ca nu castigi nimic, sau chiar daca e nu e atat de important, va trebui sa te gantesti si la niste furtune pt turbo/intercooler mai rezistente, cele de fabrica nu prea rezista la presiuni mai mari...

tekno 15-02-07 11:27

nu te gandi la ditai intercooler de man, si cel standard poate fi de mare folos, ideal ar fi unu cu bazine de aluminiu, bine pozitionat, da' nu cu un traseu foarte lung, cu un intercooler supradimensionat o sa ai lag mare, nu uita, un motor modificat pentru performante nu o sa aiba aceasi fiabilitate ca si unul standard

ZanDer 15-02-07 12:06

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 750844)
unde-i Sandrei?
ca el le stia pe toate....
o fi ocupat cu "examenele" sau "diesel sesion"

acuma scuza'ma da ... sincer, ce rost are postu asta ?
si apropo iti transmite si el salutari, si nu numai tie !

sfigmo 15-02-07 14:12

NightRider...sfat :
1. Chip-tuning (resoftare) stage 1
2. Filtru de aer cat mai bun, poate chiar o admisie directa (vezi K&N)
3. Intercooler de tip FRONT-MOUNT dar nu unul universal si mare ci unul care sa respecte volumul de aer de pe tubulatura pe care o va inlocui...se gasesc after-market cate vrei si la preturi bune...
4. NU UMBLA LA ESAPAMENT ca risti sa pierzi putere...Turbina are nevoie sa simta presiune pe esapament de-aia nu e indcat sa se demonteze catalizatoarele la motoarele TD...
5. NU SCHIMBA TURBINA...
6. pune furtune SAMCO in locul celor originale pt ca sa te asiguri ca presiunea facuta de turbina intra toata in admisie si nu se pierde prin deformari elastice ale tubulaturii
fa deodata pasii 1.2, vei vedea o diferenta enorma...apoi daca vrei fa si 3 si 6 si te-ai scos...oricum...TDI RULES :P

Piry 15-02-07 15:05

taci ma :P da, recunosc ca cu tobele ai dreptate, realizez asta acum, dar la urma se bat in cap toate 3 explicatiile, ca tekno a zis ca nu e nevoie de evacuare si filtru, eu am zis ca e nevoie, tu zici ca e nevoie doar de filtru. eu oricum as face cum zici tu, ca tu esti fara numarul tiuningului in cluj. hai muresul!!!

sfigmo 15-02-07 15:21

Piry dragule o cam iei pe ulei...segmenta-ti-as medalionu'...HAI "U" (universitatea) !!!!!!!!!!

Piry 15-02-07 16:06

dear sfigmo,

"U" suck :)))))

sfigmo 15-02-07 16:09

Tz-o iei iarasi piry de la moderatori...vezi ca sunt cu ochii pe noi...shapoi de incep sa te modereze te modereaza de tot...behave!!! :))

Cata RHC 15-02-07 16:37

8) si io spun ca "U" rulz

DaNuTzU' 15-02-07 18:20

"U"nica iubire!

DACIA-Wrc 15-02-07 20:46

zandere zi la suciu ca-l salut si eu, daca el nu mai intra pe forum

DoDo_Dorin 15-02-07 20:47

numa tu lipseai :)))

RA_2fast4u 15-02-07 22:11

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 751876)
zandere zi la suciu ca-l salut si eu, daca el nu mai intra pe forum

mane e banat... nu e vorba ca nu mai intra!

DACIA-Wrc 16-02-07 08:21

aia-i treaba lui, eu doar ii transmiteam salutari...ca la cate mi-o facut ar trebuii sa-i doresc altceva, da nu-s asa

Piry 16-02-07 14:37

cate ti-o facut? te-a violat cumva si nu stim noi?

DACIA-Wrc 16-02-07 14:41

de ce intrebi? te-a violat pe tine cumva si intrebi sa stii daca nu cumva esti singurul patit?

Piry 16-02-07 14:57

pe mine mo violat, toata lumea stie asta.....pe tine? faci niste afirmatii lipsite total de sens. "ca la cate mi-o facut ar trebuii sa-i doresc altceva" deci, ce ti-a facut?

DaNuTzU' 16-02-07 15:13

mah piry da lasa-l in morti pe dacia wrc! nu-i mai da importanta!ca e o fetitza l-am urmarit si a fugit de mine! sincer m-a lamurit ! il ignor total

All times are GMT +2. The time now is 11:56.

- Copyright 2026 4Tuning