![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
|
1 Attachment(s)
na drifte... numa ca in realitate erau mullt mai "fioroase"
|
Cine stie unde pot gasi si yo in bc revista 4tuning nr 4 ? pls
|
eu n-am vazut-o inca pe nicaieri
ar trebui sa se gaseasca deacum in OMV, la libraria Diverta si in reteaua Rodipet. In afara Bacaului o mai puteti gasi si la Agip si PetromV al3cs cauta-ma pt numarul trei, daca nu l-ai gasit intre timp... |
pei....nu am gasit.... cum facem ? sa il iau si yo
... platesc nu-i problema |
1 Attachment(s)
:) :) : ) :) :)
|
Quote:
apropo, va place haina de iarna a forumului ? :lol: |
Quote:
|
Cam putin schimbat dar.... merge...
P.S. Aleks .. ti-am lasat prv |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ooo geanina, mai traiesti fata? :D
nu te-am mai auzit de multa vreme pe la noi pe aici :) |
Mai traiesc:lol: Si mai si postez din cand in cand, dar prin alte parti;)
https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/27808-interior-oltcit/page-8.html |
CRACIUN FERICIT si sarbatori fericite le urez tuturor de pe acest forum !!!
|
multumim marius, sa fie la fel si la tine ;)
|
uite k am gasit si eu unde sa postez... vroiam sa va urez sarbatori fericite si la multi ani /... si nu stiam unde.. nu vroiam sa deschid alt topic :D
numai bine baieti ;) sa ne vedem sanatosi si la anu care vine..si masini tari in garaj :D va salut... cu respect, slip de la iasi |
La Multi Ani la toata lumea!!! :shock: :D
|
la multi ani si tie, si... sa aveti un an mai prost decat 2008(dar mult mai bun decat 2006, desigur ;) ) :D:D:D
|
Quote:
SARBATORII FERICITE TUTUROR |
mai nu vorbi aiurea, ca ma iau d tine :)
citeste cu atentie propozitia si ai sa t prinzi... ;) |
in alta ordine de idei, tocmai mi-a cazut pe mana o stire interesanta, asta pt unii care ziceau ceva de dieselul e pt tractoare...
Audi R8 primeste V12 Supercar-ul Audi va primi pentru versiunea de top un motor diesel V12 si nu unul V8 benzina asa cum era asteptat. Versiunea de top a lui Audi R8 nu va mai fi echipata cu motor V8. Un oficial Audi a anuntat ca supercar-ul german va fi echipat cu un motor V12 diesel, motor care a fost anuntat recent si pentru SUV-ul Q7. Propulsorul ofera 500 de cai putere si un cuplu motor de 1000 Nm. Performantele lui R8 vor fi astfel mult imbunatatite. Daca acest propulsor ii permite lui Q7 sa atinga 100 km/h in doar 5.5 secunde, ne putem astepta ca R8 sa atinga aceasta viteza in mai putin de 4 secunde. Desi va avea o putere mai mica decat contracandidatul sau Lamborghini, asteptat sa fie lansat in curand, modelul german va oferi un cuplu motor mai mare decat acesta. |
aha, d-ala imi i-au :lol: :lol: :lol:
|
off topic pe cafenea ????? :lol: :lol: :lol: asta e postul cu numarul 1000. (daca nu m-i se mai sterg din ele :D)
|
Alex imi cer scuze daca te-am deranjat dar am spus "nebun " in sensul bun al cuvantului :P
|
chill man...
si azi am fugit de tine din motive obiective, nu te oftici, dar nu de mine depindea, nu eram singur.... |
Re: BC 11 ADV
Sal
am o intrebare legata de W124. trebuie sa ii schimb scaunele (din fata, sofer si pasager) si nu prea am gasit pt modelul asta. In schimba ma gasit mai multe si mai convenabil pentru 190. Are cineva idee daca se potrivesc? |
La multi ani tuturor si un an 2007 cu tot ce va doriti:!: :D
|
Re: BC 11 ADV
Quote:
|
Quote:
apropo la multzi ani shi de unde veneai asa furios aznoapte prin margineni eram cu subaru la jobi de pacat ca din contra sens ai avut noroc de data asta:D |
d la un prieten la care am fost d revelion...
|
in sfr a venit si oleak d zapada .............:D
|
asteptam ceva mai multa sa se repete istoria de anul trecut...
|
Mertan treci la treaba :)
|
pai daca se intampla ceva mai deosebit dati si voi un semn si vin de la onesti ;)
|
stai sa se puna zapada :D
|
Nu mai este zapada :( Nu se mai intampla nimik deosebit :(
|
2 Attachment(s)
Salut tuturor si La Multi Ani !
A trecut ceva timp de cand n-am mai intrat pe aici, job-ul ma tine destul de ocupat, si , de ce sa mint, daca nu am mai avut masina cu care sa ma joc parca nu mai avea haz. Felicitari Mishu pentru Audi, arata bestial, dar stii ca nu pot sa nu iti reamintesc ca parca ar merge ceva modificari si la motor. Altfel risti sa o patesti cu Gabi cand pune masina pe drum, d-apai cand ii mai vine si superchargerul :D Ma asteptam ca aleks sa bage ceva bani in masina, sa urmeze traditia Mercedesului, dar vad ca din pacate...e tot in lucru de ceva timp :P Vad ca au aparut si oameni noi pe forum, e cool ca evolueaza treaba din ce in ce mai bine :) Cat despre mine, am dat Thunderbird-ul unui prieten care se poate tine de ea, nu puteam sa o aduc in NY, si nici in Romania nu o puteam trimite la taxele care sunt acum. Fiindca totusi nu rezistam chiar asa pe uscat, mi-am luat o motocicleta - un Triumph Speed Four de 599cc. La 98 de cp si 280 de kg cu tot cu mine, fuge binisor :D Cu putin noroc o sa vin la vara cu ea sa dau un tur prin Europa. Poze atasate :) |
felicitari pentru achizitie ;)
cat despre mine, momentan am alte prioritati, si nu stiu ink dak mai bag bani in asta, sau trec la altceva, de asta nici n-am facut valuri... |
Quote:
Multumesc, si da ... stiu ca o sa am probleme cu gabi ... ma rog ... de fapt ...nu cred ca o sa am, pt ca probleme ai cu cineva care iti e aproape egal, dar cu gabi, pt mine e clar cum va sta treaba dupa ce va pune masina pe drum, si cu prima ocazie mi-ar face o deosebita placere sa ii vad fundul (masinii oameni buni) :D Iar dupa ce-si pune superchargerul ... deabia daca o sa ii mai vad fundul :shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning