Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

ADDOstreet_racer 20-03-07 22:38

Re: Masini - Made In Constantza

Quote:

Originally Posted by CT-84-DiN (Post 628940)
Prima poza e din 23 Septembrie

si urmatoarele 3 din 27 Septembrie

dar deocamdata masina nu are bari :D

masina e in lucru nu numai k va avea bari dar va ave bodykit unikat in romania....ku bandouri.tot tacamul......

quick_5hifter 21-03-07 00:46

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 809064)
mai oameni mqasina sa vandut..omu sa cumintit..masina era criminala....el era la fel...........credetima..mam plimbat cu ea..........moarte curata..................

vezi ca reply-ul ala scris de mine dateaza din august 2005...si aveam dreptate! tu ce mai faci? pe unde ai mai umblat in ultima vreme? :lol: :lol: :lol:

am vazut BMW-ul lui CT-87-ADY acum vreo 2 saptamani, parcat vis-a-vis de MOL Bratianu....sincer nu-mi place chestia de pe capota, dar asta e ceva ce tine de gusturile fiecaruia. oricum, e o masina frumoasa, sa o stapanesti sanatos!

PS: sunt curios daca prin iulie 2010 o sa apara din nou Pustiu' Fanatik sa ne spuna ca DMX si-a vandut espero si si-a luat polo...ca Andrei si-a luat si el BMW, dar ca il tine la blat pana in 2012...si mai nou, ca a sarit cu astra de sub pod pe pod...si asa mai departe :rolleyes2

aoleu.....sa nu uit...ati aflat ca GECu si-a lovit dacia ??? :shock: si urmeaza sa-i puna faruri de golf IV :???:

CT-87-ADY 21-03-07 00:52

looooooooooooool =))
hai k ai fost super tare cu postul asta ma jur....
NU mai pot de ras....

ADDOstreet_racer 21-03-07 22:49

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 809358)
vezi ca reply-ul ala scris de mine dateaza din august 2005...si aveam dreptate! tu ce mai faci? pe unde ai mai umblat in ultima vreme? :lol: :lol: :lol:

am vazut BMW-ul lui CT-87-ADY acum vreo 2 saptamani, parcat vis-a-vis de MOL Bratianu....sincer nu-mi place chestia de pe capota, dar asta e ceva ce tine de gusturile fiecaruia. oricum, e o masina frumoasa, sa o stapanesti sanatos!

PS: sunt curios daca prin iulie 2010 o sa apara din nou Pustiu' Fanatik sa ne spuna ca DMX si-a vandut espero si si-a luat polo...ca Andrei si-a luat si el BMW, dar ca il tine la blat pana in 2012...si mai nou, ca a sarit cu astra de sub pod pe pod...si asa mai departe :rolleyes2

aoleu.....sa nu uit...ati aflat ca GECu si-a lovit dacia ??? :shock: si urmeaza sa-i puna faruri de golf IV :???:

nu stiu karei problema ta . yo am vrut sa asduk o informatie
si...........stai linistit stiu destul de bn ce masini sia luat andrei kand sia vandut esperou dmx ....asta poti sai intrebi pe ei. si nu crek teai gasit persoana potrivita sa faci misto................da e problema ta.............
a fost doar o informatie.....nu inteleg ce teai atacat asa....
por si simplu am ales postu ala ....si asa mai departe.da ma rog............

CT-84-DiN 22-03-07 01:01

daca tot sti atat de bine in ce stare se afla sierra aia portocalie pune si tu niste poze sa o vedem :twisted:

ADDOstreet_racer 22-03-07 09:43

Quote:

Originally Posted by CT-84-DiN (Post 811242)
daca tot sti atat de bine in ce stare se afla sierra aia portocalie pune si tu niste poze sa o vedem :twisted:

pozele le am dar mai intai am nevoie de aprobarea proprietarului k sa le pot pune
............e posibil k omul sa vrea sa socheze .........fara pze din timpul<productiei>.oricum nu mai dureaza mult pana vei putea so vezi pe strada...
dak imi va da acordu le voi pune............

ERY 22-03-07 11:35

Lucreaza Ionut la ea?

ADDOstreet_racer 22-03-07 20:10

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 811704)
Lucreaza Ionut la ea?

da mai avem de lucru la ea da......speram sa iasa ceva frumos ps:foarte frumos a iesit eleronu.........defapt toata masina

Most_Wanted 22-03-07 20:15

am vazut si eu siera portocaliu ....fusesem pana la Ionutz ....inca e in lucru ...dar o sa iasa o BOMBA ...parerea mea e ca prea a latito ...acumn fiecare cu gusturile lui

ADDOstreet_racer 22-03-07 20:26

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 812480)
am vazut si eu siera portocaliu ....fusesem pana la Ionutz ....inca e in lucru ...dar o sa iasa o BOMBA ...parerea mea e ca prea a latito ...acumn fiecare cu gusturile lui

asa a vrut proprietarul ... este adevarat dar ku atat mai mult efectul va fi frumos....si noi speram sa iasa tot o BOMBA.

peter 22-03-07 21:00

ce masini din cta participa la 4tuningdays ? :)

ma astept la andrei..ceres...cine mai e ? :)

CT-07-APV 22-03-07 21:09

O sa vezi la bucuresti cine o sa participe :)

Most_Wanted 23-03-07 10:54

Or s afie mah masini ......o sa fie ...de no sa poti respira ....

Psycho 23-03-07 20:44

Quote:

Originally Posted by peter (Post 812622)
ce masini din cta participa la 4tuningdays ? :)

ma astept la andrei..ceres...cine mai e ? :)

a intrebat din ctza

ery .. pia ...

Most_Wanted 23-03-07 20:55

din cate stiu eu or sa fie si masini din XCE.....asa ma auzit ..

All times are GMT +2. The time now is 15:53.

- Copyright 2026 4Tuning