![]() |
Re: E39 - un DUH
Quote:
DUH-ule o culoare nu ii dai si tu la masina ? |
Quote:
|
salut, poti sa-mi zici si mie te rog frumos unde ai facut aripioarele de la bara fata. Ai cumva un nr. de telefon de la respectivul. Poti sa-mi spui unde in Craiova. Multumesc.
|
sal .... am un nr de tel dar nu stiu daca mai este valabil .... avea sediul la regia de tutun .... https://www.facebook.com/creatiiplexic.dani baga-l la prieteni si vb mai multe cu el ...
|
mersi mult pt informatie, dar ce vreau sa te intreb i-ai dus tu model ceva? Poti sa-mi spui cine ti-a dat gaurile in grila de la bara fata stil hamman si ce ai pus acolo peste ele marginea aceea?
|
stie baiatu ce sa-ti faca ....
|
multumesc mult
|
3 Attachment(s)
salutare .... mai pun si eu cateva poze cu masina .... este aproape gata de colantare dar dupa ce trece frigul ..
jante noi 18 , adimise 2.5 , evacuare etc ... |
Frumoasa foc :X . Jantele sunt dementiale , se aude frumos , suspensia aia putin cam rigida , nu ti se pare :)) ? O admirai putin la semafoarele de la viitoru :D .
|
Allynush : thx .....este ft OK suspensia ..
|
Asteptam culoarea :D . Fa ceva cu stopurile pe frana , merge doar cel din geam :-) .
|
o sa vina si culoare .... dar sa se faca mai cald afara .... stiu ca nu merge frana si pozitia pe spate ...oricum ms :P ....
|
8 Attachment(s)
Eeee gataaaa!
|
Frumos exemplar!
|
foarte frumoasa. Cat te-a costat sa ii schimbi culoarea ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:37. |
- Copyright 2026 4Tuning