![]() |
Re: Constanta - Accidente
cenzurat de andrei :D
|
jos cenzura...... dictatorule...une poza la loc s-o vad si eu
|
era unu cu creierii intinshi :D .. o sa vi le dau prin bluetooth
|
Quote:
Cel mai bine ar fi sa le trimiti pozele cu mortaciunea atunci cand mananca ! Sau inainte de culcare ... ca Noapte Buna ! :) Damn boy ! Tot dement ai ramas ... :) |
ati vazut ma ieri peste drum de Biserica de la dacia masinile alea 2 arse ?:) care stie ce s-a intamplat ? hai k sa nu moara topicu
|
Quote:
|
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
2 Attachment(s)
ieri seara la mine in cartier...pe la biserica alba de pe tomis...au ars 2 mashini...un citroen c3 shi un clio...erau una langa alta ....sa va bag shi nishte poze...care leam facut a doua zi dimineatza
|
io stau exact in blocu ala....mama ce mam speriat..aveam in casa numai fum in plm ...shi nici nu se veadea ce arde...am crezut ca a luat foc instalatzia de gaze...ca saream totzi in aer cand am sunat la pompieri a zis aia ca mai primise vreo 20 de apeluri din zona aia...cred ca lea dat foc cineva ...ca nu avea cum asha din senin ..shi al ambele mashini ..da am auzit ca sunt in leasing ..shi citroenu ala e a lu o gagika parca:D.vedetzi ca am pus 2 poze pe topicul monden constantza....
|
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
wtf??:shock: da ce s'a intamplat?? da si tu mai multe detalii
|
mai multe detalii nu pot sa dau ....astea-s singurele informatzii pe care le shtiu
|
stiam io k nu e cielo , k park clio si citro vazusem
|
clio l-am vazut si io ca era cu spatele la bulevard si mi s-a parut ca ar fi busit...da nu ars...
|
1 Attachment(s)
Quote:
:) |
Quote:
|
eu am inteles de la tv ca focul de la o masina s'a extins la cealalta
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |