![]() |
Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii
Quote:
despre bujiile alea nu stiu ce sa zic,,,,nu stiu cum ar putea scade consumul....un filtru sport sigur iti v-a creste consumul, iar la 1,6 puterea nu o creste...iar evacuarea de gti probabil nu se va potrivi |
evacuarea de gti o sa se potriveasca doar ca trebe sa iti schimbi ori bara ori fusta spate cu una de gti;)
|
cu fusta stiu..oricum e urata asta pe negru.de fapt caut de r32 dar e aproape imposibil de gasit la noi.Cu bujii cunosc pe cineva care avea cu platina si a zis ca functionau.la filtru ma gandeam la romanul nostru care e si pe forum.face filtre sport si multi erau sceptici,insa pana la urma a fost dus la dyno si probat de respectivii si cica pare sa mearga:))
p.s de un turbo modest ce ziceti...?:) |
Eu zic s-o lasi asa ca oricum nu faci nimica cu 1.6-le asta si pune accentul pe exterior. Jante, suspensie etc.
|
Quote:
|
Quote:
lasa 1.6 asa cum e! daca vrei ceva mai multa putere, vinde-l si cumpara un TDI pe care il poti modifica mai usor, si chiar o sa scoti ceva putere si performante, sau daca ai bani un cumpara un GTI! restul cu bujii ,filtre sport, evacuri stil trompeta roz pentru un 1.6 aspirat nu o sa iti aduca nici macar jumatate de cal. |
Quote:
|
Quote:
si daca iti cumperi o pereche de axe sport care iti dau 15 cp dar SIGURI dai intre 500euro si 700 cineva minte grav app daca o mai si polishezi iti mai da 2 cp k aluneca aerul mai bine |
Quote:
|
Quote:
|
Da e aiurea un pic semaforu...politia era chiar langa tine la semaforu la care ai facut stanga..:-)
|
Quote:
Lasand caterinca deoparte nu tot ce zboara se tuneaza. Adica cand ai un motor un pic mai mare decat cel de la masina de spalat cel mai bine sa-ti iei gandul de la cai putere. Sunt bani bagati degeaba in ceva ce nu-ti poate aduce satisfactii majore in raport cu suma investita. Intradevar daca era un 1.6 turbo atunci se mai merita sa te apuci de el. Sfatul meu...lasa masina originala la motor...i-ai o suspensie,preferabil reglabila (nu te apuca de taiat arcuri cum fac altii, dealtfel mari experti:lol:)...i-ai niste jante...si bucura-te de ea. |
Quote:
|
Quote:
|
Care are un pet de pepsi , ca eu am 2 pungi de seminte :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning