![]() |
Re: Ghetto Tuning Bucureşti
Quote:
daca da, o sa fie o placere sa-ti vad masina aproape zilnic felicitari! |
9 Attachment(s)
bmw-ul E90 e piesa, imi place foarte mult!
bara de c4 a iesit foarte bine observ, se pupa la fix cu linia de la praguri (cu toate ca n-am facut-o pe masina) din programul de azi, niste modificari specifice sezonului cald: - bad boy opel ascona C - bad boy golf 4, ceva mai coborat decat altele |
azi am prelungit o capota de opel corsa (era prea scurta)[/QUOTE]
mersi frumos mihai a iesit super.....azi o scot si de la vopsit sa vedem cum arata.. apelati cu incredere la ghetto tuning ca nu o sa regretati absolut deloc.... |
1 Attachment(s)
proaspat iesita din cuptor.....vezi ca o sa vin la stikere mihai
|
2 Attachment(s)
As vrea si eu o copie dupa prelungirea asta de bara fata, plus un pic de chit, pentru a o lipi de bara astfel incat sa nu se mai vada ca sunt doua piese separate. Un raspuns, daca vrei si poti, si un pret. Multumesc.
|
chief o sa te sun sa iti fac o vizita , ma intereseaza o buza fata si eventual un difuzor spate . :idea::arrow:
bafta cu masinuca TA si sunt curios cum o sa iasa ... very NICE Mihai !! ;) |
4 Attachment(s)
alex felicitari pentru masina, acum e cu un pas mai aproape de final. te astept si cu restul modificarilor
domnu' XEL, anytime is a great time for tuning! poze cu o capota prelungita si o bara clean, peugeot 407... si inca una "bonus" |
culoare aia e stop joc (ghetto golf):shock:
|
frumoasa culoarea Mihai.., nu stiu dc ar fi bagat mana in foc pt un gri sobolan ceva... :D:-P
|
ce culoare e mai exact mihai golfu ? a iesit demential :D
|
e un rosu mai special. voi reveni cu poze atunci cand e gata de afisat... pana atunci inca se lucreaza la el.
|
Frumoasa
|
Quote:
sa vedem masina impachetata final cu fundita ;) |
tot ce faceti e arta pura...felicitari , poate intr-un viitor apropiat o sa apelez si eu la servicile dumneavoastra
|
4 Attachment(s)
- modificarea unei prelungiri facuta tot de mine acum 2 ani, golful lui JOK. urmeaza colturile si pe aripi.
- bara fata astra GTC clean + prelungire. + multe reparatii de bari saptamana asta, la care n-am facut poze. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning