Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Midnight Racers in Rm. Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71306-midnight-racers-rm-valcea.html)

krazvy 21-02-10 09:14

Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

a fost interesant ... sper sa mai fie .....

TEO_VL 21-02-10 09:36

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 3107526)
Multumesc. Nu a fost ceva planuit. A fost asa la intamplare dar stai linistit ca mai facem, abia isi revine timpul. ;)

Planuit neplanuit a fost o zi de sambata de primavara si a iesit extraordinar de frumos:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Multumesc tuturor special lui Sorin Syd(supranumit omul care face sa tremure podul cand face poze"stie el d c")si echipei AX DESIGN pt poze si nu numai..si am ramas dator o tura la "thex"
o zi de sambata perfecta si ma bucur ca si vremea a tinut cu noi...foarte frumos baieti VA MULTUMESC:oops::oops:

Kaluvr6 21-02-10 10:09

Quote:

Originally Posted by TEO_VL (Post 3107956)
Planuit neplanuit a fost o zi de sambata de primavara si a iesit extraordinar de frumos:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Multumesc tuturor special lui Sorin Syd(supranumit omul care face sa tremure podul cand face poze"stie el d c")si echipei AX DESIGN pt poze si nu numai..si am ramas dator o tura la "thex"
o zi de sambata perfecta si ma bucur ca si vremea a tinut cu noi...foarte frumos baieti VA MULTUMESC:oops::oops:

cu rabdare si migala......

VL 77 SYD 21-02-10 11:14

5 Attachment(s)
Super dupa-amiaza (atmosfera a facut toti banii), singurul regret e ca am fost mai multi si am facut poze doar la cateva masini (mereu o comit)...:oops: Pozele mele sunt praf (am uitat ISO pe manual la valoare prea mare si sunt.....:oops: ), stai sa vezi cu ce vin baietii. :D Am vazut eu cateva. :rolleyes2 Mai revin si eu cu poze ca nu sunt toate dar o sa le pun pe blog. ;)
Attachment 1325847Attachment 1325848Attachment 1325849Attachment 1325850Attachment 1325851

MiTzA- 21-02-10 12:32

n am mai venit cu voi la a2a locatie pt ca trebuia sa ma duc sa spal masina interior - exterior ( ati vazut si voi cum arata :)) ) - si aia inchideau la 6.30 :D

mi-a parut bine ca am fost cu voi :> :d

VL 77 SYD 21-02-10 12:37

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3108545)
n am mai venit cu voi la a2a locatie pt ca trebuia sa ma duc sa spal masina interior - exterior ( ati vazut si voi cum arata :)) ) - si aia inchideau la 6.30 :D

mi-a parut bine ca am fost cu voi :> :d

Si a mea era la fel :lol:. Si noua ne-a parut bine ca ai venit si tu si multi altii. Mai facem d-astea. ;) Vine caldura!!!!! :peace:

MiTzA- 21-02-10 12:40

ahahaha :( , a ta era frumoasa ma , dar eu aveam pamanat si pe geamurile laterale :))

yg.alex 21-02-10 12:55

Eu pana ieri nu am vazut fabia allroad :mrhappy: . Foarte frumoase pozele. Cam inalta a mea de fatza, trebuie sa o mai las 1 cm :D. Bravo SYD si multumim. Eu imi cer inca o data scuze, sti tu pt ce.

MiTzA- 21-02-10 13:41

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 3108660)
Eu pana ieri nu am vazut fabia allroad :mrhappy: . .

muahahahaha :twisted::twisted::twisted:

Mytza07 21-02-10 14:52

imi pare rau ca nu am putut veni si eu ....oricum mersi alex de telefon

krazvy 21-02-10 16:56

super pozele ..... abia astept urmatoarea intalnire .....

lupalb 21-02-10 19:24

1 Attachment(s)
sydule, imi place ca te inspiri din cei mai buni ca sa zic asa.... frumoase poze... chiar daca sunt inspirate...omu` cat traieste invata....

Aaronnel^ 21-02-10 19:48

La ideile astea este si meritul lui Kalu. Gasim noi o locatie mai mare si masini sa facem ce fac astia :)

IONUT-GBP 21-02-10 19:50

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3110112)
sydule, imi place ca te inspiri din cei mai buni ca sa zic asa.... frumoase poze... chiar daca sunt inspirate...omu` cat traieste invata....

wow tot astia au inventat si pozele astea facute de sus ? :)))))
asta inseamna ca astia de la wagenwerks s-au inspirat si ei la randul lor de la AX design :))) genul de poze le faceau ei in 2007-2008 ...

:)))

Aaronnel^ 21-02-10 20:04

Clar:)) dupa noi s-au luat:))

All times are GMT +2. The time now is 10:04.

- Copyright 2026 4Tuning