![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
a fost interesant ... sper sa mai fie .....
|
Quote:
o zi de sambata perfecta si ma bucur ca si vremea a tinut cu noi...foarte frumos baieti VA MULTUMESC:oops::oops: |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Super dupa-amiaza (atmosfera a facut toti banii), singurul regret e ca am fost mai multi si am facut poze doar la cateva masini (mereu o comit)...:oops: Pozele mele sunt praf (am uitat ISO pe manual la valoare prea mare si sunt.....:oops: ), stai sa vezi cu ce vin baietii. :D Am vazut eu cateva. :rolleyes2 Mai revin si eu cu poze ca nu sunt toate dar o sa le pun pe blog. ;)
Attachment 1325847Attachment 1325848Attachment 1325849Attachment 1325850Attachment 1325851 |
n am mai venit cu voi la a2a locatie pt ca trebuia sa ma duc sa spal masina interior - exterior ( ati vazut si voi cum arata :)) ) - si aia inchideau la 6.30 :D
mi-a parut bine ca am fost cu voi :> :d |
Quote:
|
ahahaha :( , a ta era frumoasa ma , dar eu aveam pamanat si pe geamurile laterale :))
|
Eu pana ieri nu am vazut fabia allroad :mrhappy: . Foarte frumoase pozele. Cam inalta a mea de fatza, trebuie sa o mai las 1 cm :D. Bravo SYD si multumim. Eu imi cer inca o data scuze, sti tu pt ce.
|
Quote:
|
imi pare rau ca nu am putut veni si eu ....oricum mersi alex de telefon
|
super pozele ..... abia astept urmatoarea intalnire .....
|
1 Attachment(s)
sydule, imi place ca te inspiri din cei mai buni ca sa zic asa.... frumoase poze... chiar daca sunt inspirate...omu` cat traieste invata....
|
La ideile astea este si meritul lui Kalu. Gasim noi o locatie mai mare si masini sa facem ce fac astia :)
|
Quote:
wow tot astia au inventat si pozele astea facute de sus ? :))))) asta inseamna ca astia de la wagenwerks s-au inspirat si ei la randul lor de la AX design :))) genul de poze le faceau ei in 2007-2008 ... :))) |
Clar:)) dupa noi s-au luat:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning