Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

kraven_4_all 31-01-06 18:59

asha e shantzule!! dar acuma n`ai ce face decat sa ashteptzi dak zici u k asta e proba de foc!!! sa vedem cine ajuta comunitatea donand bani pt. black project!! ...u know what 2 do if u want my money :)

T@zMania 31-01-06 20:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kraven_4_all\"
hm..yo zic k dak se pune o idee buna in discutzie ...sa facem ceva sau ...cine shtie ce...exemplu:black projectu`....yo zic k suntem uniti...k dak nu eram...nu ajutam fiecare cum poate!!...shi prieteni ...hm...sa zicem k sunt cu skama,shantzu, cu ei am vb cel mai mult!!!dar nici cu restu` n`ar fi o probleme....sunt o fire sociabila de fel:))

era doar o gluma...imi place sa cred ca totzi suntem prieteni,chiar daca nu ne cunoastem foarte bine,inca :wink:

kraven_4_all 31-01-06 20:51

shi mie imi place sa cred asha!...shi o sa avem destul timp sa ne cunoashtem!zic yo...

inny 01-02-06 09:36

cred ca toata lumea vrea sa faca ceva pentru comunitatea Ploiesti :arrow: black project...vor suporta cheltuielile cei care vor sa se implice si asa terminam mai repede!!! mie mi-a placut ideea :wink:

Skma 01-02-06 17:56

Shantzule stai linistit ca nu sunt nevoie de bani ptr. Black Project ! :wink: ! Nu am cerut la nimeni si nici nu voi cere a fost ideea mea l-am intrebat pe Tng daca e de acord si oricum nu e foarte costisitor asa ca nu te mai agita :twisted: ! Cat de curand iau salariu de aceea nu prea am mai intrat nici pe forum ca m-am angajat :wink: [/quote]

MeHiGH 01-02-06 18:56

felicitari ! skmdtm ! ma bucur ptr tine ! :wink:
cum am mai si zis pe subforumul black project !
sunt dispus sa dau banii ! ! ! !
NU ma zgarcesc la 5 RON ! pot fi si 20 ! nu ma intereseaza !
locul, data , ora ! si eu voi fi prezent dak voi putea !
:twisted: o sa iasa ceva tare ! :twisted:
si....poate va mai cunosc si eu pe voi :roll: ... dupe cate vad... v-ati facut o impresie prosta despre mine :( :?

Skma 01-02-06 19:07

Datorita anumitor motive am luat hotararea de a nu mai posta pe forum o perioada ! SUnt cateva chestii care m-au deranjat si cel putin pe sectiunea Ploiesti nu voi mai posta nimic o perioada :!:

kraven_4_all 01-02-06 19:19

hm...yo ii dau dreptate lu skama,deoarece el a spus ceva la inceput.shi din cate vad s-a trecut peste el!!din cate am intzeles yo nu este nevoie de finantzarea black projectului!!nush dc s-a facut shi topic pe acest lucru` deoarece se spunea k este TOP SECRET!!
ii intzeleg supararea lui!!

shantzu 01-02-06 20:21

skama eu am vb cu tng si a decis sa dea si ei bani ,nu numai noi :wink: ca e pt comunitate :wink:
oricum eu o sa dau bani , sa ma anunti cand o fii sa merem sa vedem cam cat e :arrow:

BMWfan 01-02-06 21:47

nu stiu de ce trebuie sa se transforme iar in cearta si in suparare.
mai bine sa dea cine vrea ca e pt comunitate si ne-am simti si noi mai bine daca am da ca am ajutat si noi cum am putut
cel putin asta e parerea mea

inny 01-02-06 22:44

exagerati putin :cry: vorba lui BMWfan asta nu e motiv de cearta

dshockevo 02-02-06 14:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
...sa ma anunti cand o fii sa merem sa vedem cam cat e :arrow:

De curand am termiant un banner pt Andrei SAD (X-Ray_Eyes) si avea cam 170 / 120 cm si l-a costat 2.200.000 ROL sa-l scoata la imprimerie pe material cauciucat , cu capse ...etc !!!

PS: daca aveti nevoie de un pic de design grafic pt banner sa ma cautati :P ...nu percep taxa :D :wink:

shantzu 02-02-06 14:30

dshockevo o sa iti cerem ajutorul daca avem nevoie :wink: oricum nu iti dadeam nici o taxa :twisted: no offence

dshockevo 02-02-06 14:34

nici nu ma asteptam, defapt nici nu cer $$$ pt chesti de genul asta , dar am scris, sa nu aveti impresia ca va cer bani pt asta :wink:

Bafta si spor la trb.

shantzu 02-02-06 14:38

glumeam mha cu taxa :wink: dar oricum eu nu iti dau nici un ban :P

All times are GMT +2. The time now is 07:41.

- Copyright 2026 4Tuning