Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/6619-discutii-membrii-crazy-drivers-bucuresti.html)

Rebel_Boy 23-08-06 23:22

Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

Curse pe draq .... crezi ca nu anuntau astia slim? :( ... din pacate cred ca sant numai niste speculatii ... in alta parte nam mai vz sa fie scris ceva despre vreo cursa ... decat la aia pe forum ...si poate se plictisisera si naveau ce scrie ...

Slim29 23-08-06 23:33

mha eu stiam ceva de o legala fara publik... si stiam ca va fi pe la mijlocu lunii asteia ..dar nu era sigur posibil sa fie ..

MicDaRAu 24-08-06 01:15

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 530040)
Bha pe 25.06.06 Legala - Legal racing https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=22233

slim uitate la data.....suntem pe 24.08.'06

aDytZa_1989 24-08-06 06:50

da ma este legala maine. si slime e cu public tata. participantii 500 mii iar spectatori 50 mii ;) ;).

aDytZa_1989 24-08-06 06:53

cat despre Crazy Drivers Demo Car ar fi o idee dar ca sa faci asa ceva iti trebui multi multi multi bani. Doar nu vrei sa faci dintr-o rabla de masina una si mai rabla. Eu unu zic ca daca faci Demo Car faci una calumea nu. Deci aveti bani de asa ceva sau? SI la cine va sta masina ?

aDytZa_1989 24-08-06 06:56

Quote:

Originally Posted by slim4r5 (Post 529990)
Trup si suflet pt culooorii o echipa ce face furooori .Daruiiitiii-va ca noi vrem sa fim mandrii de voi !! Pt Steaua ne dam viatza!! Trup si suflet pt culooorii o echipa ce face furooori .Daruiiitiii-va ca noi vrem sa fim mandrii de voi !! Pt Steaua ne dam viatza!! ..... Sorry sunt prea happpy......

si tu esti stelist ma. Daca te intreb 3 jucatori nu stii :lol: :lol:

59AFA 24-08-06 09:30

Quote:

Originally Posted by aDytZa_1989 (Post 530290)
cat despre Crazy Drivers Demo Car ar fi o idee dar ca sa faci asa ceva iti trebui multi multi multi bani. Doar nu vrei sa faci dintr-o rabla de masina una si mai rabla. Eu unu zic ca daca faci Demo Car faci una calumea nu. Deci aveti bani de asa ceva sau? SI la cine va sta masina ?

nu trebuie sa fie neaparat ceva scump...ffa a gasit lastun cu 2 mil ... dak bagam banii pe 2 luni din cotizatii cred k facem ceva dragut din el :lol: ffa spune'le si lor planul pt demo car

MicDaRAu 24-08-06 09:49

Quote:

Originally Posted by aDytZa_1989 (Post 530290)

aici trebuie sa te contrazic! :D am avut ceva discutii cu ffa si kiar ar merge sa facem asa ceva, nu ne trebuie decat putin interes si se poate! si masina va sta la cineva care are garaj si va fi prezenta la evenimentele la care participa Crazy Drivers!

aDytZa_1989 24-08-06 10:10

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 530375)
nu trebuie sa fie neaparat ceva scump...ffa a gasit lastun cu 2 mil ... dak bagam banii pe 2 luni din cotizatii cred k facem ceva dragut din el :lol: ffa spune'le si lor planul pt demo car

da e interesanta faza cu lastunu insa mane cu 10 Ron de persoana nu scoti tu tuning la o masina plus ca acea masina vrei sa fie Demo Car ceva special nu poti sa o tunezi cu accesori de targ ;)

Quote:

Originally Posted by MicDaRAu
aici trebuie sa te contrazic!:) am avut ceva discutii cu ffa si kiar ar merge sa facem asa ceva, nu ne trebuie decat putin interes si se poate! si masina va sta la cineva care are garaj si va fi prezenta la evenimentele la care participa Crazy Drivers!

mane este adevarat daca esti interesat si vrei acest lucru se poate realiza. partea proasta e ca trebui scos din masina aia ceva aparte demn de un Demo Car. Este cam greu dar dc avem vointza putem face ceva. Cu toate ca nimik nu se cumpara cu vointa ci cu bani :D :D

cioky 24-08-06 10:33

da... interesant ideea cu demo car dar pt asta iti trebuie bani frumusei:)
si ma bag si eu la paint ball:)
ma treceti acolo pe lista:)...le rupem capu:D

Nitr0 24-08-06 10:58

Saptamana viitoare am sa trec pe la bucuresti 2 zile poate ne intalnim si noi ce ziceti ?

aDytZa_1989 24-08-06 11:12

cioky te bagi la demo car. hai sa ducem acest proiect pana la capat ce ziceti?

B-13-FFA 24-08-06 11:46

ar rupe gura la toata lumea. am fi intradevar unici. nu a mai facut nimeni asa ceva la noi in tara. eu unu ma bag

Slim29 24-08-06 12:08

si eu ma bag ...

B-13-FFA 24-08-06 12:09

nitro sa zici cand vii in bucuresti. sa stim sa ne intalnim

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning