Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Quote:
Originally Posted by Gabriel09
(Post 5245131)
Poate nu e chestie de 10-15 minute, dar fiecare gāndeşte īn felul său. Eu, spre exemplu, am timp (mai ales īn perioada asta) doar seara să intru pe net, implicit să stau acasă să fac poze. Cum sunt perfecţionist din fire, nu doresc să fac nişte poze aiurea la o lumină artificială, deci nu am cum să fac nişte poze decente, după criteriile mele.
Nu doresc să particip, din ce am citit asta am īnţeles, că este un concurs menit pentru atragerea altor colecţionari pe acest forum, poate am īnţeles eu greşit. Nu doresc să deranjez cu nimic, asta e părerea mea.
|
Ideea de a atrage noi colectionari prin acest concurs a fost a mea Gabriel.Ideea era sa ii determinam si mobilizam pe cei ce ,,colectioneaza'' jucarii daca ar castiga chiar si un Bburago la scara 1:18 si mai nou 1:24 posibil si-ar da seama de calitatea unei machete chiar entry level si s-ar lasa de colectionat jucarioare ce polueaza diversele scari de prezentare.Insa cum nu sunt eu sponsorul, cei ce organizeaza acest eveniment doresc derularea lui doar pe aria privata.Eu sunt de parere ca ar fi trebuit desfasurat pe aria free, sa poata participa toata lumea.Pana la urma si la Facultatea de Medicina se poate inscrie si unul ce a terminat o profesionala nu doar Colegii Nationale,dar cu o anumita conditie,aceea a votului.Nu au voie sa voteze cei ce nu sunt colectinari,cei ce voteaza trebuie sa faca dovada ca au cel putin 5 machete 1:18, 10 la scara 1:24, respectiv 30 la scara 1:43.
|