![]() |
Re: Poze Si Filme!
Azi a aparut in oras cel mai tare Mitsubishi Lancer Evo 8,5 limited edition ,model facut pentru japonia,305 CP stock,nu zic inca a cui este.:twisted::twisted::twisted:
|
Acum cunoscatori sau nu, dar nu poti sa ii zici la un evo 8.5 ...ca si cum eu pun un soft de reno pe logan 16V si fac logan 16.5V si mai schimb turbina si fac 17V etc... Acum lumineaza-ma ce inseamna evo 8.5 la tine ca pentru mine un evo 8 cu turbo si electronica de evo 9 e tot evo 8...
|
Quote:
|
Eu stiam ca ii se spune evo 8 MR 320 (are 305 cai), si are in plus fata de VIII jante BBS mai usoare cu 1.5kile si-s pe 18 nu pe 17, difuzorul bara spate, 'vortex defuser' aripioarele de pe plafon, plafonul de alu ca si evo IX si geamurile mai usoare.
|
va salut,
bagajul meu de cunostinte in ale mithsubishi'ului si multe altele e praf, dar am cautat pe google(ma refer la denumire ...8.5...: http://www.9am.ro/stiri-revista-pres...la-brasov.html |
Quote:
P.S. are doar 5 viteze nu 6, nu? |
Quote:
|
Quote:
Cum ar suna sa scrie in presa, desi nu m-ar uimi: "castigatorul raliului a concurat pe un subi hawk eye..." sau sa scrie in acte evo 8.5 ...aici bateam eu |
probat are 6 viteze si schimbator ralli art (pentru cunoscatori) si o evacuare noua racing asteapta sa fie pusa pe masina.
|
Quote:
|
Quote:
|
dar niste POZE are? :D
|
Quote: