![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
Quote:
|
Prea tare eleronu la vectra aia alba.. cand ramane fara benzina se leaga la linia de tramvai sau de troleu :D
|
2 Attachment(s)
am gasit astea prin calc :D
|
probabil le-ai luat din topicul asta ca au mai fost...
|
Quote:
|
Lada S-type... limited edition .
|
:D se poarta se pare Fake`urile
|
2 Attachment(s)
Papuc RALLI :D .. si Noua Dacia Break sub acoperire...
|
7 Attachment(s)
dak a mai fost aratata masina asta imi cer scuze...dar eu am vazut-o in vara la costinesti!
|
Genu de taran care invarte volanul de Renault pe Dacie Nova :lol: Cea mai tare faza e cu lampile, numai pe la remorci am mai vazut asa ceva:D Dar daca omului ii place, ce sa-i faci?? Masina lui, banii lui, face ce vrea cu ea:D
|
h3h3h masina am vazut`o prin zalau .. ii mai kitch decat arata in poze .. :D
|
Papucul ala il stiu, e parcat pe la Mc'd dristor
|
Quote:
Si am mai vazut si KIA cu fatza de E-klasse si Fiat cu bot de Maserati si cred ca lista ar putea continua. Intr-adevar e kitchoasa rau prin accesoriile puse pe ea dar totusi omul ala a muncit la masina aia muuult mai mult decat multi dintre noi vor munci vreodata pentru masinile lor.Si chiar are unele chestii originale si bine lucrate pe masina... |
Quote:
Asta am vrut sa remarc si eu, ca e destul de bine legata si finita, as putea spune cea mai frumoasa Dacia BemVeu :-P |
daca s-ar da jos cateva elemente, nu ar mai fi un kitch. De acord cu finisarile, dar spatele e oribil!(stopurile le-am vazut pe tractoare sau remorci mai vechi).
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning