![]() |
Re: Masini de gagici
E aproape insesizabil.
|
Eh, da, aşa mai discutăm de maşini de gagici :)
Toate ca toate īnsă īn ultima poză, aia bmp, se văd frānele brembo, alea cum naiba le-a făcut pe roz? :lol: Le-a revopsit cu tot cu siglă? |
1 Attachment(s)
this is interesting :!::arrow::lol:
|
9 Attachment(s)
daca tot vorbim de roz :-)
|
Quote:
cert este insa ca ai nevoie si de ochiul ala care vede si apreciaza asa ceva in loc sa fie impresionat de o pata mare de culoare sau marimi exagerate,disporportionate. ...iar minunatia roz de mai sus nu cred ca este al unei femei.e doar o incercare disperata al unui barbat, care vrea sa se faca observat cu orice pret.(pret exagerat de mare ,daca ma intrebati pe mine) |
Quote:
|
@Trixi, @mustang: exact, proportiile sunt totul, o tuşă de culoare individualizează o maşină, o găleatăde vopsea roz pe ea, şi pe interior şi pe exterior o transformă īntr-o piţi-car...
|
4 Attachment(s)
:chuckel::chuckel::chuckel:
|
Mamaaaaaa... arata bine daca nu avea florile.
|
daca nu avea flori..sareati de fund in sus... ca ce sa conduca femeile bentley :blahblah:
|
1 Attachment(s)
cool girl :lol:
|
Quote:
Din pacate... fericire... cum vreti voi sa ziceti... Bentley-ul asta are niste forme care ma duce la ideea ca este facut si pentru femei. E un pic cam mare pentru o femeie, dar pare ca e construita si pentru femei! |
9 Attachment(s)
Quote:
|
eu nu prea le vad pe fete bine in masini dastea mari , asta e punctu meu de vedere ....De ce nu i-ar sta bine unei fete intr-un ARO ROZ ?
|
S-a mai pus Bentleyul pitzipoancei de Paris Hilton de mii de ori...
E oribila! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning