Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

LKS 24-11-05 22:45

mai da`i o poza cu shoferu` ...da de la mijloc in jos ......ca sa fie treaba treaba

amadeus_and 24-11-05 23:04

3 Attachment(s)
Din masinutza asta ce puteti scoate???
Ma intereseaza mai mult body design, nu paint job...
Dupa cum am mai spus si in alt topic, masina va fi facuta in conformitate cu cel mai frumos design al vostru...

Skillzu 24-11-05 23:25

amadeus,boss....foarte greu de scos din unghiurile astea...paote daca lucram pe alt 300zx si facem culoare asta k sa nu ai rpobleme dupa aia sa umbli pe la rar... :?: :roll: :D oriucm eu nu promit niik pt k am niste probleme...cam multe....oricum sper sa reusesc ceva...NO PROMISE

Anonymous 24-11-05 23:41

intradevar ....foarte nasoale unghiuri ...n`ar ieshi nimik mishto :(

LKS 24-11-05 23:45

aaaah ...am schimbat browseru ...shi are probleme ..nu se mai logheaza automat ...ala de mai sus am fost io ...daca deranjeaza post`ul ...rog moderatorii sa il shtearga ....btw ...unghiurile chiar sunt nasoale :D

amadeus_and 24-11-05 23:48

Eu am vazut ca lucrati din toate \"pozitiile\", dar in sfarsit...
Saptamana viitoare pun \"pozitii\" noi...

EvLSant0S 25-11-05 01:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andrey2003\"
Uite E30-u'. Cum e?
Modificari:
-Faruri smoke
-rinichi negri
-spoiler e36 style
-arcuri sport
-intercooler
-semnalizatoare cu sticla clara...

sincere felicitari , ai lucrat superb ;) bravo bajete

Liviu_NYC 25-11-05 02:03

1 Attachment(s)
Uite aici alta poza,alt unghi...cred ca asta se preteaza mai bine sa-i \"tai\" acoperisul...sa ramana cabrio.Mi-ar place ceva de vopsea de camuflaj,se poa?
10x guys ,tks TNG ;)

LKS 25-11-05 03:37

Quote:

sincere felicitari , ai lucrat superb bravo bajete
...santos ...ai un ochi :D :D ...andrey...no offense ...da vezi ca se cunoaste o linie (o diferenta) intre spoileru original si ala al tau ..pe partea soferului..intre semnalizare si numar :D ..

HoricutzWSR 25-11-05 10:50

1 Attachment(s)
am facut ims`u :D bena....imi pare fff rau dar nu ma pricep la kestii d`alea sa o fac sa arate reala da` iti potzi face o idee :D

tng 25-11-05 12:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"hori_cutz_tuning\"
am facut ims`u :D bena....imi pare fff rau dar nu ma pricep la kestii d`alea sa o fac sa arate reala da` iti potzi face o idee :D

oooo :o .. bine asa horicutz :wink:

Liviu_NYC 25-11-05 13:20

Horicutz :lol: .....cel mai misto design de pana acum,imi place la maxim.Nu cred ca masina asta ar putea arata mai bine de atat.Frate,cand vii la mare dau o lada de bere si o plimbare cu IMS.Pana atunci poate o sa fie si gata.
10x a lat man ! :P

CostyN 25-11-05 14:03

1 Attachment(s)
salutare. as avea si eu o rugaminte la voi! daca puteti sa faceti ceva din masina asta, ca peste putin timp va ajunge la o firma de tuning,pentru un kit complet de exterior ...
m-ar interesa ceva cat se poate de realizabil, care sa pot aplica si in realitate. adica jenti, vopsea, bari , praguri , eventual un kit de caroserie, etc ...dar sa nu iasa din domeniul jeep. va rog muult de tot cine poate sa ma ajute !:)
ceva frumos ,si cu gust ... mercic

Anonymous 25-11-05 14:34

...ms fratzii...ma bucur ca va place...Liviu...nu beau decat suc :D

HoricutzWSR 25-11-05 14:37

io eram ...scuze :oops: :oops: :oops:

All times are GMT +2. The time now is 14:41.

- Copyright 2026 4Tuning