![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Parca totusi lipseste o linie agresiva, e prea bland Mr Cat. :D
|
9 Attachment(s)
Quote:
Quote:
mr cat a avut voie sa stea in zona destinata masinilor care participau la Campionatul de viteza in coasta a Romaniei. in timp ce eu am avut placerea sa savurez competitia de la standuri si de pe traseu - a fost o zi superba - i-am facut poze la mr cat cu masinile de competitie desi el poate doar sa spere ca intr-o zi va creste si el mare si puternic o sa revin cu mai multe poze de pe traseu - deocamdata poze cu mr cat care nu isi mai incapea in caroserie de mindrie, citeva poze de la standuri si poze cu masina lui nelutz69 - cel care a facut posibila asa o zi frumoasa |
mr cat cu o privire mai patrunzatoare - niste xenoane cu care sper sa vedem mai bine - viseaza cu ochii deschisi la supriza care i-o pregatesc - e ceva ce isi dorea demult si prin amabilitatea specifica Logtuning devine posibil
|
Quote:
prietenii stiu de ce!;) |
Quote:
|
sal mi am luat si eu un e 39 din 98 si nu pot sa reglez ceasul si data.ma poti ajuta?
|
eu aveam ceas in afisajul casetofonului dar l-am schimbat demult - sper sa imi aduc aminte cum se schimba - studiez si iti spun
|
Am tot uitat sa iti spun , am vazut cand ai fost cu Matza la KOE ca ai incercat sa pui colant pe la bricheta , ca era pusta cam aiurea cel putin pe la scrumiera pe acolo.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
a venit frigul mai devreme decit mi-as fi dorit dar odata cu el si mos craciun a adus daruri pentru mr cat :D:D:D
|
Da,da,da numai bune cadourile oferite de mos`u a fost generos iar frigu din pacate te-a prins deja asta e lasa ca vine si primavara doar nu a fi acu tot iarna. grrr..... ce frig e in cluj :D 3 grade erau azi dim
|
Fa niste poze sa vedem cum ii sta cu "tocurile" si incaltarile de iarna :)
|
e KW cumva????...ca reglabila vad ca e:D
|
Quote:
|
mmm ... suspensii p/u Mr CAT, ..e happy :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning