![]() |
Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile
am inteles cum sta treaba in leg cu luminile alea,trebuiesc schimbate...
da in legatura cu toba,pe mine unu cat m-ar costa sa schimb sunetul evacuarii intr-unul grav asa,cum ziceti voi, avand in vedere ca nu am nimic schimbat la toba?ce anume sa-mi achizitionez? |
eu as schimba asa...Teava inox de 60+ cap-coada(fara catalizator,intermediara...asta in cazul in care ai pe cineva la itp k sa treci fara prob k no sa-ti mai iasa fumu' daca dai catalizatoru jos...dar cam tot acolo ajungi dak il iei jos sau nu,eu de asta nu l-am dat jos k nu prea avea rost),si o finala tot de inox cu 2 iesiri, urla grav iti zic eu...si pt cativa euroi iti poti lua si un flame kit:twisted::lol: hai bafta!:-P
|
Quote:
la noi in cluj sunt cam 3 firme de genu pt ca altfel iti cumper o toba 150 de euro iti modifici intermediara,catalizator etc te costa mult mai mult |
Salutare fratilor am revenit pe foruml dupa luni de pauza:-). O intrebare intrebacioasa asa de inceput am la voi: in cazut in care se rupe cureaua de distributie la Vento motor 1.8 benzina ,75 cp se intampa ceva cu motorul? E o problema mare sau doar o inlocuiesc si totul revine la normal?
|
Am avut ceva probleme cu masina in zilelle trecute.Prin gropi se toto auzea o bataie la roata din spate de pe dreapta. ce sa fie? punte adin spate e prinsa de caroserie cu 3 suruburi dintre care doar 2 mai existau unul find rupt,unul strans bine iar al 3-lea destrans iar cel starns bine a acarpat putin tabla incercand sa se smulga. Imaginativa in ce se mai tinea roata :sad: ......
Am taiat tabla pe interior sunb bancheta exact de-a supra suruburilor, am gaurit piulita care e sudata de tabla iar cu burghiul am ascos bucatica aia de surub rupta si asa m reusit sa inlocuiesc surubul. Putin mai dificil dar am reusit!:D |
Ca intr-o relatie...la inceput toate frumoase..:D dupa care apar problemele. Cand am vrut sa aerisesc franele ce sa constata k neamtu (taticul ei) s-a asigurat k nimeni nu ii fura jantele:oops: si a pus la fiecare roata un prezon antifurt si ce e si mai grav k nu am mai pus si cheia in masina:sad:
Am fost pe la toate serviciurile si ..din parti... asa k am ramas yo sa rezolv problema cu sudura si putina imaginatie am improvizat o cheie care cu greu a mers:D. Misiune indeplinita:D:D:D |
Scuzati-mi greselile de ortografie din celelalte postari:-).Am reparato anu trecut asa pe fuga de rugina pe la aripi si putin pe portiere k sa pot ajunge cu ea la RAR pt ca "omul" meu care mi-a aranjat intrarea a vrut sa nu vada rugina pe ea si asa a si fost atunci. Acum e putin diferit,dupa atatea ploi si umezeala a aparut si rugina,pete,puncte dar se vede plus k locurile reparate atunci pe fuga le-am vopsit cu un spray putin mai deschis la culoare. Ma gandeam sa o vopsesc dar nu inainte de a schimba aripile k sunt cam cam...
Ma intreb oare cat m-ar costa 2 aripi noi sau cel putin in stare buna??? Dak stie cineva ii raman recunoscator:D |
Quote:
|
Tibanu in legatura cu toba am eu una REMUS cu doua evacuari care am avuto pe o fosta masina
|
Quote:
|
Quote:
|
mda am auzit si eu despre motoarele astea pe benzina k nu prea au defecte daca se rupe cureaua...dar oricum mai bine schimbo pt orice eventualitate!! aripi noi am luat eu la 1mil jumate/buc NOI NOUTE (cam asa k nu mai tin exact minte) te duci la un mag de piese auto si le comanzi..in cateva zile sunt venite:D
Bafta!! |
Quote:
|
da e de vanzare ,toba a fost pusa pe o raposata super nova dea mea acum trebue sa o modifici si u la teava sar putea doar sa ii tai teava mai scurta si sa mearga la fix o sa pun poze cu ea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning