![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
Eminem, cand ai asa idei crete mai bine le pastrezi pentru tine. Pana una alta X5 e referinta clasei la rulatul pe asfalt. Cu un SUV te duci iarna la munte, pe zapada, cu anvelope de iarna si nu ai nici o problema, nu te duci in padure pe urmele de tractor dupa remorca de lemne. Pt. off road exista G-Klasse, Defender, etc. Pana una alta mai ia si presa de specialitate si citeste niste teste (nu doar youtube-ul), si te-ar soca sa vezi ca dintre X5 FL, New Touareg, ML FL si Range Sport, Range-ul e pe ultimul loc.
Referitor la subietc, intradevar X3-ul e cam dubios.. Interiorul e ok, cu exteriorul mai au putin de lucru :) Destul de urat e si Suzukiul Alto: http://www.suzukipic.com/suzuki/car/...zuki-alto2.jpg |
Hai sa nu prelungim discutia asta si sa o ducem in niste puncte unde nu vrem.Eu imi mentin parerea nu doar din youtube,din vazute,din citite,din analizate. Voi aveti o parere vo respect si astept acelasi lucru.
SERIA 5 GT imi displace profund si chiar o consider o masina urata.Pareri?:D Daca majoritatea afirma un lucru nu inseamna ca acesta este si adevarat.Asa ca mai moale cu ideile mele crete.:rolleyes2 |
Asadar daca majoritatea afirma un lucru, trebuie sa dam crezare doar unei pareri adica a ta . Inovatie nu gluma.
Ai zis bine parerile tale sunt in urma celor vazut pe net, in reviste, "analizate de tine". Cand poti sa si conduci modelele respective poate o sa ai pareri mai pertinente si bazate pe ceva real. Da x3 pare ciudat dupa noul trend lansat de 5 gt. Oarecum conservator si anost . |
X5(de la nastere pana la ultimul),X6(la fel,sa nu mai zic ca vad tot felul de kituri pentru el cu doua eleroane,unul pe portbagaj si unul deasupra lunetei),x3,Q7,Q5,A1,Passat CC..Modele urate rau,parerea mea.
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta e urata rau :lol::lol:
|
Quote:
|
Maşinile urāte aici, performanţele şi tendinţele cumpăratorilor, pe discuţii generale maşini sau pe versus, vă rog eu...
|
Quote:
|
Quote:
Q5-ul e urat,mie unul nu-mi place. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Acu' sincer să fiu, nici eu nu mă omor după q-uri, chestie de gusturi :)
Dar totuşi, cc-ul? :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning