Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

mnc.risty 30-03-10 16:14

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3232956)
are cineva idee unde as putea gasi o aparatoare pt lant ceva in genu' celei din poza?
as fi recunoscator

O asemenea aparatoare gasesti la un magazin specializat, nu stiu ce magazine sunt pe la tine. Sau cum zice emy, e mai ieftin:D.

rob3rt0 30-03-10 18:59

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3233032)
pei :) aveam o camera de DH de 2.5mm grosime :D am taiat-o la lungimea potrivita :D am pus pe cadru si am luat-o la izolat cu "scoci" d'ala gri bun :D .. 1 la mana protejeaza cadru de zgarieturi si jeg cu ulei dp lantz... 2- cand sari la un "dropuletz" ceva niste trepte protejeaza si fonic.. nu se mai izbeste lantu de cadru si se aude ca dreq intelegi :D...

deci aia e din cauciuc?:shock:
stiu cum e sa sara vopseaua si sa faca zgomot:-P

(!8Y_M 30-03-10 20:08

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3230239)
plimbarica:lol::D8)
PS.cealalta e bicicleta prietenului meu care a vazut la mine si si-a facut si el

uite-o ma si pe a mea.. am scos-o azi "la orash" (pe strazi).. pana s-a dus camera de spate.. a muscat-o janta...

am iesit si cu trocariul...:X m-am plimbat si cu ala:P.. si pe seara cu first-ul.. dar nu am mai stat sa fac poze:))

p.s. .. abtibilde... am pus ce am avut prin casa:)) de masini.. =)) dar nu conteaza...
p.sp2...in poza 3 trageam sa vad daca mai sunt in stare sa fac un 180.. dar nu se sincroniza fotograful deloc...

rezultatul: nu prea mai imi ies figurile:( un an jumate de stat pe bara.. isi spune cuvantul...dar nu-i problema.. ca ma apuc iar de ele:X

(!8Y_M 30-03-10 20:12

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3233494)
deci aia e din cauciuc?:shock:
stiu cum e sa sara vopseaua si sa faca zgomot:-P

eu ti-am zis sa renunti la schimbator si la viteze.. sa pui sng speed... atunci nu mai zdranganea...si nici nu mai iti sarea vopseaua...+ ca... trial cu viteze.. nu prea merge...

Cozmescu-Alin 30-03-10 21:23

Toata lumea a uitat sa puna sha la bicicleta? Mai domne ce oameni:lol:

Emy_bike 30-03-10 23:46

bibistrocelul ala mic de bike e super penal :))))) =))

dragos2900 31-03-10 11:19

1 Attachment(s)
sa va arat si bicla mea de trial ... :D
frana fata deore lx
frana spate magura (hidraulica)
ghidon echo + pipa truvativ
angrenaj echo
jante Tryall
anvelopa fata Maxxis 26x2.45
anvelopa spate Specialized 26x2.60
+++

Emy_bike 31-03-10 13:22

tu mai aveai una albastra :D.. ce-ai facut cu ea?

rob3rt0 31-03-10 14:22

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3233753)
eu ti-am zis sa renunti la schimbator si la viteze.. sa pui sng speed... atunci nu mai zdranganea...si nici nu mai iti sarea vopseaua...+ ca... trial cu viteze.. nu prea merge...

pai da-mi si mie ceva detalii ca am incercat cu un pinion normal dala chinezesc si nu calca lantu bine pe el;)
app
ti-ai schimbat furca?parca era neagra:lol:

(!8Y_M 31-03-10 21:09

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 3235927)
pai da-mi si mie ceva detalii ca am incercat cu un pinion normal dala chinezesc si nu calca lantu bine pe el;)
app
ti-ai schimbat furca?parca era neagra:lol:

cand mai intri pe mess.. zi ceva sa-ti explic cum sa faci... cum am facut si eu... ca-n poza.. sau poti sa te duci si sa cauti.. se gaseste la mag... chit de transformare in sng speed... eu am facut de capul meu si pe urma am aflat ca se gaseste asa ceva:P intinzatorul e obtional (facut dintr-un schimbator pt ca intinzator cu prindere pe surubul de la roata nu am gasit.. decat pe surub.. si nu am stat sa mai sudez la cadru piulitza respectiva...).. eu am foaia putin descentrata (ca e facuta dintr-un pinion ca sa fie mai mica).. si ma enerva ca flamba lantul.. deaia mi-am pus..

furca.. am vopsit-o.. e aceeasi:P

si.. inca 2 vorbe va mai zic..

RIP TROCARIUCIU!!!

dragos2900 31-03-10 21:26

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3235768)
tu mai aveai una albastra :D.. ce-ai facut cu ea?

o am si pe aia, cand bagam un traseu ca a venit caldura.... :D

rob3rt0 01-04-10 12:23

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 3237102)
cand mai intri pe mess.. zi ceva sa-ti explic cum sa faci... cum am facut si eu... ca-n poza.. sau poti sa te duci si sa cauti.. se gaseste la mag... chit de transformare in sng speed... eu am facut de capul meu si pe urma am aflat ca se gaseste asa ceva:P intinzatorul e obtional (facut dintr-un schimbator pt ca intinzator cu prindere pe surubul de la roata nu am gasit.. decat pe surub.. si nu am stat sa mai sudez la cadru piulitza respectiva...).. eu am foaia putin descentrata (ca e facuta dintr-un pinion ca sa fie mai mica).. si ma enerva ca flamba lantul.. deaia mi-am pus..

furca.. am vopsit-o.. e aceeasi:P

si.. inca 2 vorbe va mai zic..

RIP TROCARIUCIU!!!

am facut un pinion single speed din unul cu 6
am inteles cum se face

Emy_bike 02-04-10 11:00

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 3237191)
o am si pe aia, cand bagam un traseu ca a venit caldura.... :D

Daca e frumos eu am vb sa mergem sambata :D facem si un gratar , ne si dam :D.. filmari, poze, alea alea :D

Emy_bike 02-04-10 11:10

3 Attachment(s)
@rob3rt0 frumos vine cu un intinzator de lantz point ;) si cu lantz single speed

LE: ai incercat sa-ti pui pinion de bmx? :)) mai stiu pe cineva care si-a pus pinion de bmx:D

rob3rt0 02-04-10 11:12

Quote:

Originally Posted by Emy_bike (Post 3241732)
@rob3rt0 frumos vine cu un intinzator de lantz point ;) si cu lantz single speed

adevar graieste gura pacatosului:lol:
dar nu sunt finante:cry:

All times are GMT +2. The time now is 09:48.

- Copyright 2026 4Tuning