![]() |
Re: Colantari auto profesionale
Buna ziua!
In cazul folierii unei parti din capota (forma acelui "V" de obicei), taiati folia dupa aplicare sau inainte, la dimensiunea finala? In cazul taierii dupa infoliere, nu este nici un risc al atingerii lacului vopselei? In cazul schimbarii culorii se mai trece in talon sau nu? Am vazut clienti fideli care au schimbat de mai multe ori culoarea (un Astra H de la inchis la portocaliu parca). Multumesc! |
1 Attachment(s)
salut, as vrea sa cumpar de la voi autocolant albastru mat pentru un intreg matiz, culoarea as vrea sa semene ca masina din imagine pe cat posibil si sa mie mat, un pret te rog cat ma costa materialul si cati mp intra. multumesc
|
La o Skoda Superb se poate aplica o folie transparent pe toata bara fata... ca sa o protejeze? Un pret..?
|
Quote:
Stai linistit, in locul unde se taie se aplica o folie de protectie inainte astfel incat lacul este 100% protejat. Daca se schimba culoare unei masini trebuie schimbat si talonul. Taxa de talon: ~ 40-50 lei. |
Quote:
|
si un pret ?
|
Quote:
|
cam cat ma costa de foliat un OPEL VECTRA din 1999 cu tot cu bare culoare gri 090?
Multumesc |
Sal, cat ma costa sa colantez integral un Peugeot 307 alb mat sau alb lucios ?
|
Buna ziua. Ma intereseaza o colantare cu negru mat pt un astra gtc.
Fiind din alt oras ma intereseaza sa stiu cum se procedeaza in cazul in care ma opreste politia pe drum cand ma intorc de la voi? In cazul in care va trimit o poza puteti realiza colantarea virtual pt a-mi da seama de rezultatul final? in momentul in care se deschid usile, portbagajul, capota, se vede culoarea originala? |
Quote:
Cand se deschid usile, portbagajul, capota, se va vedea culoarea originala. Doar este o colantare, nu o vopsire. |
2 Attachment(s)
Nu am primit informatii legate de pret. se poate aplica folie pe pragurile interioare, pe sub chedere? de asemenea nu se poate aplica o folie noua si pe elementele din interior pe care s-ar vedea culoarea originala cand sunt deschise?
|
Salut plafonu pt o fiesta negru lucios la ce pret ?? si stopurile tenta inkisa ce pret??multumesc
|
Quote:
Pe sub chedere nu se poate aplica deoarece trebuie fortat foarte mult materialul, pierzandu-si din proprietati. Insa diferenta de culoare este foarte mica. Stai linistit. O sa arate foarte bine. In curand o sa fie gata si machetarea grafica pentru tine. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning