![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
Frumos frumos imi place cum se formeaza proiectu bravo Sergiu respecte maxime pentru tine si cei care lucreaza la proiect
|
bara aia o sa dea fix ca nuca in perete :) incearca sa mergi pe barile mici ;) hai ca poate sa-ti zica ziber ce si cum ... doar sa vrei sa-i accepti sfatul
|
spor la treaba in continuare.a iesit bine pana acum;)
|
TE ROG FRUMOS INCA ODATA SCRIE CORECT . NU A FOST CUVANT IN POSTUL ASTA PE CARE SA NU IL STALCESTI SI NU AM INTELES O IOTA DIN CE AI SCRIS
MULTUMESC SirNenea |
si eu am muncit 3 zile la o bara de golf sa constat porma ca are armatura praf dupa ce am asezato pe masina ... RENUNTA la ea, pune bari mici vopsite negru mat si gata ;) o sa arata mult mai bine
|
ii dau dreptate lui razak!
o chestie care ma surprinde la masina ta, sunt stopurile, care mi s-au parut oribile din prima clipa cand s-au lansat pe piata...nu stiu din ce motiv...ale tale, parca sunt de-acolo, arata super-ok ! |
12 Attachment(s)
astazi am adus masina acasa........am asamblat-o in viteza...ca sa o pot tracta pana in oradea.....un nou sir de poze.......va rog sa nu ma luati cu chestii de genu "capota nu sta bine" si "stopurile stau stramb" pentru ca va mai spun inca odata.....nu am apucat sa reglez nimic pe ea inca.....urmeaza cat de curand.......cine vrea sa o vada si live...poate sa vina in centrul orasului...pe str. Aurel Lazar....
|
Razvan , pe masina asta fara bari fara + spate , nu se poate.Trust me.
Bine ca are Sergiu o masina "frumoasa" . Pacat ca nu am fost eu mai capabil sa fac ceva si mai frumos.Dar asta este. O seara placuta sa aveti. L.E.: Mai nou facem "vopsire" in cuptor.Cu un tovaras din zona.Eu doar pregatesc masinile.Adica , cand am timp.Deci , recomand tuturor... adica... este un sfat.CIne vrea ceva frumos.Sa faca in cuptor. |
frumos!...:D
cum ziceai si tu trebuie aliniate,dar usor ca nu e graba ....;) |
nu te mai risca sa o lasi in fata casei/ blocului, cauta-ti un garaj
|
mai sunt multe de pus la punct. un sfat imi permit, nu crezi ca ar arata mai bine cu angel`urile albe?
|
bani cheltuiti degeaba..
|
Quote:
|
fai si tu niste poze ziua, ca noaptea nu se vede bine. fata, spate, lateral. de sus , de jos. fi si tu mai creativ. ii place cum a iesit asa vedere de noapte:lol:
|
a iesit bine ,cam inalta nu crezi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning