![]() |
Re: Masina Mea ..!
:)) taxa e 1200 € sau mai bine zic era... nu am inmatriculat`o pentru ca am avut`o la vanzare dar pana la urma cred ca o tin io ca e ca vioara... am dat 3200 € pe ea + benzina + numere + rovignete + sofer = aproximativ 3800€
Are 181.000 km, ne vedem la o liniutza ceva sa o vedeti live. |
Tocmai m`a lovit un mos idiot in centru ... a dat cu spatele si mi`a strambat grima si a sifonat bara... dupa care a fugit nu vrut sa mearga la politie... acum sa vedem ce fac politaii daca nu se rezolva il caut si mananc urechile ... era un papuc VL.02.NBL
|
daca nu ii pui si un dvd de iese din el tot degeaba ;)) ca vad ca ai detote
|
Quote:
|
Quote:
|
ai de asteptat pana dau de jepat....mie mi`a lovit unu masina in parcare asta vara si eu l`am vazut de la balcon...i`am luat numarul si m`am dus la politie...au zis ca sa nu repar avaria pana nu dau ei de el....am stat o saptamana cu masina nespalata si am reparat`o pana la urma....era vb de un polish ca era decat zgariata usa si aripa spate....asta se intampla asta vara si concluzia e ca si acum trebuia sa stau cu ea nereparata ca inca nu am auzit nimik de la ei. Il gasisera in calculator de fata cu mine...si un gabor mi`a zis ca nu trebuia sa spun ca am vazut numaru ca scapam mai repede...imi trebuia dovada pt casco...in fine...ai de asteptat :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 724221 |
Zici sa fi civilizat si plm si parca vad ca tot io imi fac masina, mai bine ii dadeam 15 picioare in cap la mos si nu ma mai duceam la politie, data viitoare asa fac :))
|
Quote:
Ai facut poza din Sprinter? |
Quote:
cumva acum ai numarul VL 01071 sau ceva de genu? |
Quote:
|
asa scuze...te`am vazut prin vl.te`am si salutat...dar eram pe jos...si nu m`ai vazut...arata frumos maisnutza,m`am uitat dupa lovitura dar nu am vazut nimic la ea.ai facut`o?
|
te-am vazut astazi ....nu era lovit ..:???:
|
e lovita in bot.... e cracanata bara in colt si crapata si masca e stramba se vede la linii + capota putin boltita ... in mers nu se vede :D scz ca nu te`am vazut dar nu prea sunt atent la masini sau la pietoni
|
oricum nu ma cunosteai...dar mi`a sarit in ochi combi`ul rosu :P m`am uitat in mare....si daia nu am vazut lovitura..
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning