![]() |
ba io nu inteleg ce va tot trageti pe cur......nu arata asa fain masina dar scopul e sa o faceti voi faina si am aleso ca e mai greu de facut(fara greseli)..... :wink: aa....si nu este nimeni obligat sa participe ,iar pt cei care vor asta e masina saptamanii.
good luck |
hmz... ma mai gandesc .. poate fac .. poate nu
|
chiar e necear sa comentati atata? :?
daca nu va place, nu va bagati. nu e obligatoriu. imaginati-va ca e o alta masina. unghiu e cel care ar trebui sa va intereseze Numa` bine. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
io cu asta particip :wink: sper sa va placa :nervious: |
1 Attachment(s)
edit: oleaka de upgrade ...hope you like the new color :D
|
ahhhh ce ciuda'mi e ca nu am adobe aici ..
atzi progresat mult .... sau .. poate ca mi se pare .. anyway .. arata bine rau masinile .... bravos .. |
sase a venit santos :wink:
|
nah-ah .. . :P
tot departe de casa sunt .. doar ca .. imi e dor de ce'i pe aici ... si deci mai vizitez seara de seara forumul . . anyway .. de abia astept sa mai lucrez .. in adobe .. cred ca o sa suck rau de tot dupa 2 saptamni pauza :)) |
abea asteptam sa vii :bunch: distractie placuta si numai bine :hug:
|
Offtopic: Santos, unde esti? Si io sunt departe de casa si fara Photoshop :(
|
2 Attachment(s)
am facut 2 de plictiseala.stiu k mai bine facem una shi buna dar.....asta e...
|
a doua e mai reusita decat prima....parerea mea :wink:
|
vezi ca ai pus numai jumatate de eleron... sau urmeaza si cealalta jumatate cum facirost de bani :roll:
|
is super amandoua .. eu unu nu vad greseli la niciuna
|
hehehe....pai nu am avut bani decat de un eleron juma...k la una dintre ele ar fi tot eleronul....la aia cyan.
ps1-ms soricel ps2-kickass......omega de la tine de la semnatura e dementiala....dak o ai la dimenisune de wallapaper plz dami-o shi mie..pe forum la poze calitate sexxy sau private message. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning