![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
5 Attachment(s)
BMW 318i E36 1996, cumparat de la R.Equinox cu 1200 Euro + un full la E46 :)))
Info: - am fabricatie: 1996 - 1800 cmc - 174000 km - 143 CP - Tara de origine: Germania Stare Tehnica: - Toba defecta(ruginita) - Tablaria e ruginita in unele locuri - Uleiul trebuie schimbat - Miros puternic de combustibil inauntru De schimbat: - Filtru de ulei+ulei - Sistemul de evacuare - Tapiteria Tuning: - Suspensie Bilstein B8 - Set jante pe 17-18" - Kit M - Sistem frane Brembo |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Loganul,nu multumesc imi ajunge o masina si asa va trebui sa bag o gramada de bani in ' chinezarie ' |
4 Attachment(s)
Quick_Silver2-Frumoasa Achizitie..:X
Ebone-Ce bine imi sta cu 1200 de Euro in buzunat si plinu facut la e46:D...hai sa vedem ce iese si dn "rabla" asta... Motan Mi-au sosit pragurile-399,9 Lei Golf Am terminat partea mecanica la golf...acum se comporta excelent...Peste 3 sapt imi ajunge motoru Vr6 3.2 Planetare-155,00 Lei BUC Brate GSM-499,8 LEi |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Buna ziua mi-am cumparat si eu astazi de diminieata aceasta masina de la cineva care a adus-o din germania!
BMW 320i coupe Pret: 1.050 EUR BMW 320 Masina sport/coupe, Vehicul second-hand 06/1993 178.000 km Benzina 110 kW (150 CP) Cutie de viteze manuala Capacitate cilindrica: 1991 cc Numar de locuri: 5 Numar de usi: Doua Nume culoare producator: Calypsorot metalic Culoare tapiterie: Gri Dotarii: ABS,autoblocant , Geamuri electrice, Închidere centralizata, Servodirectie, Trapa electrica, obc 11, climatronic are jante de m5 e39 pe 18" care oricum nu le pastrez... Masina are nevoie de evacuare noua, aripi fata noi, ii lipseste spoilerul fata. ce mai vreau eu sa-i pun ar fi un kitt M , semnalizarii negre, stopuri negre, un swap la motor cel mai probabil un 2.8, alte jante si interior m3 vader, suspensie noua reglabila si mai vedem ce ar mai fi... |
Quote:
Daca ai nevoie de ceva,spune-mi. Bafta cu ea. |
Quote:
|
Quote:
am inceput sa lucrez la Honda,am dat jos aripile fata in ideea de a le face clean (scos scrisul cu s2000 si semnalizatoarele) Sunt in cautare de alte faruri (de preferabil de facelift,cele cu semnal alb sau is ok si ceva aftermarket) pentru ca astea ale mele au urechiusele de prindere rupte,pe ambele parti. |
Scuzati pentru dublu post dar uitasem:D
Am nevoie de urmatoarele: -bara fata m -bara spate m -praguri m -aripi fata -capota fata -stopuri m/negre -interior complet negru vader:D -volan m -nuca schimbator m -grila fata cu nari cu tot de preferat negre:D -semnale albe/negre Dupa ce imi iau toate piesele masina intra la vopsit gri sobolan:D Astept oferte!!! |
Cumpar Dacia Logan sau Bmw 316i,318...
|
Quote:
Ruffy RUF,mai am eu ceva piese de matza,pe acasa,vino sa vezi ce iti trebuie si sa le tot duci;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning