![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
am si eu o rugaminte..cine se pricepe la virtual tuning..sa imi faca si mie culoarea caroseriei negru mat ..sunt curios cum ii sta..poate o fac neagra :lol:
|
e dimineata si imi tremura mana + ca e cam greu sa faci o masina neagra in photoshop :)
http://images.anonserv.com/out.php/t...ure724copy.jpg |
Quote:
|
Quote:
oricum ii sta bine si asa si asa:lol: |
Quote:
astept sa iti vad la ce te decizi ;) |
am de ales intre portocaliu si negru mat...ma mai gandesc ..
|
eu as alege negru,ca nu prea am vazut oltcituri negre :-p
|
Da chiar alege negru si cu geamuri negre da super insa o sa cam ai probleme Vara te coci in ea...ramane la aprecierea ta
|
hmmmmm se vb d mine peaici.... nu sunt eu d vina pt ciocanituri..sa-l injurati p ala de i-a lovit-o lu MICU ca aripa era noua da nu a avut un bolovan loc p strada...si normal sa arate asa sifonata c dk iei un bec si il pui langa "masina" siecaruia sa vedeti cum ies lufturile... nu e noua fratilor si noroc c am luat-o de la MICU c acum era la remat....dk ii da putin chit se rezolva si arata mai bine in realitate. nu se va incarca mult c am avut eu grija de asta...ce am de obiectat este c si de la "umflat" s-au mai accentuat bubele...:rolleyes2
|
balaure eu optez pt portocaliu...iti dai seama cum ar veni RSG - rosu, CRO - portocaliu, TMG - bej.........puse asa in scara magarului una langa alta cum ar da?:twisted:
|
Quote:
|
apropo...bogdane nu faci si tu modificarea sa apara la userul meu "no speed limit member" acum ca sunt proaspat inscris? ontopic: nici rsg nu cred ca o sa mai fie rosu...la primavara intra in metamorfoza...
|
hmm...oricum mai e ceva vreme pana la stagiu de vopsit..mai am destul timp sa ma hotarasc
|
de ce nu rosu perlat? sau cameleon?
vrei sa ma lasi sa am singur culoarea rosie? |
1 Attachment(s)
nu nu.. si a mea e rosie. valib n uesti singur...poze cu balauru dupa ce am schimbat aripa..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning