![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
Sincer, chiar mai inainte m-am uitat, ca stau prin zona. Din cate am vazut e super de drift, mai ales acum ca e libera. Singura problema ar fi stalpii care sunt foarte apropiati, dar cu grija merge. Noi vrem sa organizam la primavara ceva. Am vorbit si cu baietii din SV si IS si ne ajuta si ei. Acum asteptam sa se deschida macar magazinul sa fie accesibila parcarea si poate un drift, ceva:D Ca acum daca te duci esti singur acolo si te invarti, imediat vin baietii sa te fugareasca. Deci, concluzia e ca mai avem putin de asteptat si o sa ne incante aceasta parcare:)
L.E.: Dupa ce am vazut ce "multa" activitate este pe sectiunea BT a forumului, m-am gandit sa incercam o campanie mica de promovare a ei. Prin aceasta campanie ma refer la niste mici afise/fluturasi, pe bloguri, pe mess etc. prin care sa informam potentialii pasionati din oras de existenta forumului (printre cei care nu il stiu). Astept niste raspunsuri si in caz afirmativ, incepem usor, usor sa promovam asta. Sper sa luati cat mai in serios propunerea pentru ca vedeti si voi cat de greu se posteaza aici (o data la 1 saptamana). |
Si mie mi-ar place aceasta idee ca si asa in botosani nu au mai fost eventuri si parerea mea ca o sa fie multiparticipanti/spectatori .Daca tin eu mine in botosani a fost doar cand a fost Rally sprint everiment mai important in rest nu prea au fost deci astept propuneri si haide-ti impreuna sa aratam ca si in acest oras se poate organiza ceva frumos
|
Haide-ti sa invatam gramatica!
|
Quote:
am eu jante pe 13 alessio 8anvelope 165 70 13 + 16 prezoane 250 euro disc |
Craciun fericit tuturor....si sa va aduca mosu cat mai multe daruri............ inca odata Craciun fericit :)
|
Craciun fericit si tot ceea ce va doriti alaturi de cei dragi.
|
|
da ma..SARBATORI FERICITE!!!sa ne auzim la anul cu un eveniment organizat de High Speed Drivers!..numai bn si sa va aduca mosul ce va doriti voi(cate un turbo,cate un motor M sau C20LET sau VR 6)NUMAI BN SI SA NE AUZIM CU BN!!!
|
Multumesc pentru toate urarile de pana acum si va urez si voua Craciun Fericit si un 2010 cat mai bun. Mosu la mine nu o fost prea darnic, dar sper sa vina la voi cu multe "jucarii". Sarbatori fericite!!!
|
Kit-uri Xenon:
Kit Simplu (H1,H3,H7,H11- 35w clasa B) de la 320 ron cu tot cu montaj + garantie 1 an. Kit Simplu (H1,H3,H7,H11- 35w clasa A) de la 370 ron cu tot cu montaj + garantie 1 an. H7 de 50W = 380 ron H4 bixenon (moving type) 35w clasa B 420 ron H4 bixenon (moving type) 35w clasa A 470 ron Set Becuri -150 ron Set balast 35w clasa A si/sau regulator de tensiune = 200 ron Adaptoare bec BMW E39, E46, Golf 5, Opel Astra = cu tot cu Kit 50 ron........Fara kit 70 ron, Modul Anulare Erori = cu kit 50 ron, fara 70 ron Becuri D2S, D2R = 220 ron Conectica H4 55 Ron Montajul este inclus in pret. Kit-urile sunt Marca LGP Fabricate in japonia, Fabrica este deja la a 5 a generatie de xenon. Garantia este REALA. Contanct la: 0753 650 694 sau la adresa de Ym si mail [email protected] Cu respect Gabriel |
Cine stie ,se pot face drifturi in parcare la Kaufland :)
Adica e paza?se leaga lumea de tine ?sau e libera trecere:)) |
bah,ba te lasa ba nu te lasa..depinde,in inele seri ia lasat pe baeti dar intro seara cand am mers iar nu neau lasat,ehh..incearcati norocul;)
|
Cred ca e in functie de pe cine prinzi pe tura la paza!Daca sunt baieti tineri , te lasa , mai vad si ei ceva frumos, daca sunt niste mosnegi smochiniti se tem si nu te lasa.Oricum merita incercat, ca loc este destul!
|
Uite ce incerca unul acum 20 min , la mine in fatza ,pacat ca Passatul promite , dar el nu prea stia.
https://www.youtube.com/watch?v=l0JV34DpQFw |
in seara de 20.01.10 am fost cu mai multi prieteni in suceava la careffur, noi acolo suntem in largul nostru,nu stiu cum e aici la kaufland , dar acolo chiar e si lumina noaptea si nu ne deranjeaza nimeni. care a mers cu masina aici la kaufland ? au fost probleme ? e vreo problema cu paza ? astept propuneri ,eventual intalnire pt parcarea de la Kaufland.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning