![]() |
Re: Custom Garage Bucureşti
salut!
cat ma costa sa imi modifici o bara fata de logan ???si ce preturi mai aveti?astept pm |
3 Attachment(s)
depinde de ceea ce vrei sa ii faci, poze ceva la ce ai vrea ai ?
|
1 Attachment(s)
Salut,
La ce pret ajunge o bara fata ca cea din imagine? |
Quote:
sau ca mihaitzaMCV? |
Quote:
|
Salut,eu nu am :(
|
salut ... din pacate nici eu nu am PM .. probabil inca lucrati la oferta :D astept, merci
|
1 Attachment(s)
Salut pentru un set de Xenoane+lupe+angel eyes la un Astra GTC cat m-ar costa si un exemplu de lucrare daca ati mai facut, Multumesc!
Attachment 2587485 |
Quote:
|
salut si pe mine m-ar interesa Lupe+xenon+far facut negru si sticla clara.Pret pe tot te rog.
|
sal... am un far cu ceva fisuri la un colt...se poate face ceva in privinta asta? si mai sunt si cateva leduri care nu functioneaza ; si , de asemenea polish pt ambele faruri. un pret , daca se poate , ms! salutare!
|
kata, este vreo sansa sa primesc vreun raspuns la cererea mea.
v-am si sunat, si mi-ati spus ca verificati si raspundeti dar ... nici pana in ziua de azi nu am primit raspuns. Astept un raspuns, merci. |
Salut , far toyota land cruiser an 2005 vreau sa schimb geamu pret?
far vw touareg an 2004 la fel vreau sa schimb geamu pret? |
3 Attachment(s)
Salut, pentru un Opel Tigra, m-ar interesa si pe mine o consola centrala, din fibra, vreau sa scot gurile de aerisire, butonul de avarie si TID-ul si sa pun un dvd de 7", plus prelungirea consolei de la scrumiera spre schimbator.
Am pus niste poze informative cum as vrea sa fie dvd-ul, cum as vrea sa fie in partea de jos unirea intre consola si schimbator si inca o poza sa vedeti cum arata in momentul de fata. Ca finisaj nu imi doresc decat sa fie fin pentru ca va urma sa fie acoperit cu material. As dori in pret te rog. |
3 Attachment(s)
Salut
Ma intereseaza daca se poate face ceva la o pereche de stopuri care vin stock precum imaginea de mai jos cu rosu-galben-alb-rosu sa fie "transformate" in urmatoarea varianta: rosu-alb-alb-rosu??? Si ar mai fi ceva daca se pot monta si leduri la partea de sus. Astept un raspuns. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning