![]() |
Re: DreamWorks
sa vedem ce faci cu acest golf ca ai avut ceva incercari dar au esuat....
|
nu am avut nici una de genul ... adik a fost la mine dar nu am bagat un leu in el ... avand in vedere ca masina e desfacuta toata ... sunt sanse de 1% sa iasa ceva NU??? ramane de vazut :D :lol:
Quote:
|
asteptam....acuma speram sa ai dreptate si eu sa gresesc ca nu ma supar :D
|
Quote:
Click https://forum.4tuning.ro/group.php?groupid=283 |
Quote:
|
Quote:
Din motive personale, Zeta numai face parte din club, ii uram multa sanatate si succes in incheierea proiectului.Sa creasca mare, sa o vedem la eventuri 8). Maine reeditez lista cu membri, posibil sa fim mai putini sau mai multi... |
Acum am aflat si eu...imi pare sincer rau. Zeta,bafta in continuare cu proiectul
|
:sad::sad: si mie imi pare rau si sper sa nu supar pe nimeni mai trec pe la intalniri pe la voi ...la o vorba:D
|
Atunci daca mai treci pe la noi sa mai discutam te iertam :D. Te asteptam
|
nu mai ma joc ... pai cu concurentza cum ramane???? :)) :lol: am glumit ... multa bafta si sa iasa golf tzipla :D
Quote:
|
7 Attachment(s)
salut baieti,am si eu o dacia 1310 din 91' si as dori sa intru in clubul dream works,pun cateva poze sa va faceti o idee...
|
Quote:
Incerc sa ajung vineri prin forte proprii daca nu va contactez e cei care stati in zona Titan sau prin apropiere. ZuZ tu lucrezi la Mega Image?? Vad masina mereu parcata in fata la Mega Image la Gloria :) |
Quote:
|
DEV ma bucur ca a fost buna ideea mea si sper ca pot sa mai stau pe aici printre voi sa va ajut cu orice, sa vezi ca sunt chiar interesat de o filiala si sper sa fiti de acord;)
|
Quote:
tare=)) are istorie masina te primim cu cea mai mare placere ! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning