![]() |
Re: Club astra bertone
au inceput sa imi scartie scaunele - mai ales ala de la sofer... nu stiu daca are vreo importanta dar am tapiterie din piele.... ce se poate face ? ma dispera !!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vand bara + spoiler(cel de cauciuc de jos)+ proiectoare, in stare buna si originale GM.
special pentru modelul Turbo, spoiler-ul de cauciuc avand gauri de aerisire pentru frane. Pret: 1100ron |
|
Salutare. Are careva vreun MID pe acasa de vanzare? Al meu a decedat astazi si deja ii simt lipsa :(
|
salut baieti. ma numesc romeo si sunt proaspatul posesor al unui bertone coupe 2.2, din 2001. fiind o masina net superioara abilitatilor mele soferistice (am permis de 3 luni), am reusit sa o trosnesc in fata (am vazut o blonda in fata si nu m-am putut abtine sa nu i-o "trag"). va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi sau poate chiar mai mult de atat, niste piese, preturi, etc: am nevoie de bara fata, capota, grila, radiator AC, radiator racire, ventilator AC, ventilator racire, far stanga pe negru. imi puteti spune si mie daca si unde gasesc piese ceva mai ieftine (m-a cam uscat masina la bani cand am luat-o) si daca se potriveste vreo piesa de la astra classic coupe?..........merci frumos si astept parerile voastre
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: