![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Salut am golf IV 1.6 16v tip motor BCB si as avea nevoie de:
- sonda lambda (cea de dinaintea catalizatorului) cu 6 fire (sa ma corecteze cineva daca gresesc) - si daca are cineva amsamblul acela cu tot cu racordul flexibil, ca am pus racord nou si l-am sudat de 2 ori si tot imi scapa gaze. id mess : golfiv16v pt cine are asa ceva. Multumesc |
sal....m-ar interesa si p mine sa-mi pun bujii iridium la un golf III gti 8v...stie cineva c model imi trebuie...astept si cateva pareri pro sau contra...merci anticipat
|
Salut! am nevoie de niste chedere la usile fata si geamuri pentru un VW Transporter T3 din 88
|
salut...cine are nevoie de chedere de golf 3, carenaje aripi le dau gratis pt membrii 4tuning, vas servo, apa
|
o intrebare...........se potrivesc telescoape fata de golf 3 pe golf 2?las id pentru sugestii...fvp04...multumesc
|
da se potriveste....mk 2 cu mk3 is la fel...asa si cu vento sau jetta....
este un sistem la golf 2 care nu merge pe golf 3 din cate am auzit,dar ii rar...ii legat de teaca de la telescop |
dar suspensii de golf 3 benzinar pe golf 3 disel merg? nu sunt altfel avand in vedere ca disel e mai greu ca si benzinar?multumesc
|
salut...cine are nevoie de chedere de golf 3, carenaje aripi le dau gratis pt membrii 4tuning, vas servo, apa
__________________ DEZMEMBRARI VW GOLF 3,4, PASSAT B3 Diferite motorizari: 1400, 1600, 1800, 2000 8v, 2000 16v, 2800 VR6 Yahoo Messenger: yawa_x99 E-mail: [email protected] TEL: 0745.379.915 Cumpar ORICE MARCA MASINA avariata sau stare buna, cu sau fara acte, INMATRICULABILA SAU NEINMATRICULABILA an fabr dupa 1992 TEL: 0745.379.915 |
Quote:
|
Quote:
|
Cu un set de faruri de vento cine ma ajuta si pe mine?
|
Quote:
|
Ca bine zici :))) ... Am gasit cu 220 lei noi...
|
Vreau sa renunt la stergatorul din spate de la un Golf 4, si nu stiu unde sa gasesc dop/plasticul acela ca sa astup gaura.. :D Stie cineva, sau are asa ceva?
|
salut cine este interesat am asa: haion spate golf 3,bara spate,doua arcuri fata mov sport,punte spate doua discuri,trapa cu motoras electric,cutie viteze,chiloasa de 1600,filtru aer,aripa fata geamuri laterale,macarale electrice,etc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning