![]() |
Re: E30 - Txa
Quote:
Suge la Sarbu cred... |
http://antena1.ro/index.php?page=new...¤tPage=3 na ma ca sunteti vedete :D protv, n24 ieri, si azi pe antena :)))))
|
Quote:
Reporteri, sa ne sugeti ciorapiiii !!!! Politisti parsivi si retarzi, muriti fi-r-ati ai dracului de comunisti !!! |
cel care a filmat a fost zdreanta nu a pus botu la bani l*****u.l-am rugat sa jure pe icoana daca nu a lu-at niciodata bani si nu a vrut.dai in m***i lor
|
Hai ma nene, chiar nu intelegeti ideea? Au iesit la panda cu televiziunile langa ei si au avut norocu' sa prinda racerii ilegalisti, care fac curse, frate. Hai ma Marius, tocmai la Lunca Corbului v-ati gasit sa faceti curse ?
Daca era vreun nene normal, care sa nu fi avut legatura cu lumea curselor, nu faceau reportaj, ca nu era nimic iesit din comun, da' pacat ca tocmai pe voi v-au luat ! |
Quote:
Tre' sa iti raspund pentru ca se pare ca nu prea intelegi ce si cum... Retarzii de gabori erau singuri si abia dupa aia s-au dus la o muista ( adik o femeie care are pb cu fatza ) de reporterita Natasa nu mai stiu cum... cat despre curse...Nu inteleg cum de intrebi asa ceva...curse ? pai nu "faceam curse"...chiar mergeam in coloana... |
Quote:
|
Quote:
Am mai zis, daca era un nene normal, nu era nimic senzational si nu faceau reportaj, dar au avut norocu' sa va prinda pe voi si sa va dea exemplu negativ. |
de ce ati sters postul meu cu detectorul de radar?nu fac publicitate!!!
Vina este a voastra exclusiv!!! Eu am ramas fara permis in februarie pe DN1.Pe urma mi-am luat un detector performant si gata,acum merg fara frica. Este pacat sa stati fara permis cand putei sa luati de oriunde un detector! Ce vina sa dati pe idiotii aia care nu stiu cum sa para mai corecti in fata sefilor si a publicului de la tv,sa devina si ei vedete? pacat de masina asta ca rugineste o luna acum! |
Quote:
|
Bravo marius ...
Pacat ca nu ai avut cu cine sa te dai la craiova :)) ... bestie .. ///M POWER :> ;) |
Quote:
pe filmare se vede clar cum mergeati in coloana!!! cat despre condus bafta in continuare cat despre masina si pasiunea ta pt ea = RESPECT MAXIM P.S. sper sa nu o vad ruginind niciodata,as plange,fara nici un fel de misto |
Quote:
|
eu chiar nu inteleg ce vi se pare asa ciudat ca le-au suspendat permisele ! voi ce ati fi vrut sa faca ? faza cu TV e de *** dar suspendarile sunt pe buna dreptate !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning