Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

GodfatherN 19-05-08 18:38

Re: E30 - Txa

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1540182)
da din pacate stirea este adevaratam cei 4 au ramas pt 3 luni de zile fara carnet...ce gabor muist...ii dadeam sa imi suga toba putin :D

:-) sa stii ca noi am incercat da' omu' nu stia conceptu'...
Suge la Sarbu cred...

MC Mate 19-05-08 19:02

http://antena1.ro/index.php?page=new...&currentPage=3 na ma ca sunteti vedete :D protv, n24 ieri, si azi pe antena :)))))

GodfatherN 19-05-08 19:14

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1541846)
http://antena1.ro/index.php?page=new...&currentPage=3 na ma ca sunteti vedete :D protv, n24 ieri, si azi pe antena :)))))

Cred ca pot vorbi in numele tuturor cand spun :

Reporteri, sa ne sugeti ciorapiiii !!!!
Politisti parsivi si retarzi, muriti fi-r-ati ai dracului de comunisti !!!

76BPR 19-05-08 21:08

cel care a filmat a fost zdreanta nu a pus botu la bani l*****u.l-am rugat sa jure pe icoana daca nu a lu-at niciodata bani si nu a vrut.dai in m***i lor

Gabi 19-05-08 23:37

Hai ma nene, chiar nu intelegeti ideea? Au iesit la panda cu televiziunile langa ei si au avut norocu' sa prinda racerii ilegalisti, care fac curse, frate. Hai ma Marius, tocmai la Lunca Corbului v-ati gasit sa faceti curse ?

Daca era vreun nene normal, care sa nu fi avut legatura cu lumea curselor, nu faceau reportaj, ca nu era nimic iesit din comun, da' pacat ca tocmai pe voi v-au luat !

GodfatherN 20-05-08 09:48

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1542560)
Hai ma nene, chiar nu intelegeti ideea? Au iesit la panda cu televiziunile langa ei si au avut norocu' sa prinda racerii ilegalisti, care fac curse, frate. Hai ma Marius, tocmai la Lunca Corbului v-ati gasit sa faceti curse ?

Daca era vreun nene normal, care sa nu fi avut legatura cu lumea curselor, nu faceau reportaj, ca nu era nimic iesit din comun, da' pacat ca tocmai pe voi v-au luat !

Tre' sa iti raspund pentru ca se pare ca nu prea intelegi ce si cum...
Retarzii de gabori erau singuri si abia dupa aia s-au dus la o muista ( adik o femeie care are pb cu fatza ) de reporterita Natasa nu mai stiu cum...
cat despre curse...Nu inteleg cum de intrebi asa ceva...curse ? pai nu "faceam curse"...chiar mergeam in coloana...

MariusTXA 20-05-08 12:50

Quote:

Originally Posted by noni (Post 1541313)
deci daca te pui sa faci motoru nu o sa vi la satu mare

am alt motor pe care il fac turbo,as fi venit dar drumul pana acolo este varza si prefer sa nu vin.....

Gabi 20-05-08 14:06

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1542929)
[...]

Sef, la TV (nu mai stiu exact unde) s-a spus ca faceati ultimu' antrenament nene. La asta m-am referit, iar tonul era unul ironic la adresa acestor mancatori de materie fecala.

Am mai zis, daca era un nene normal, nu era nimic senzational si nu faceau reportaj, dar au avut norocu' sa va prinda pe voi si sa va dea exemplu negativ.

GSPI 20-05-08 14:26

de ce ati sters postul meu cu detectorul de radar?nu fac publicitate!!!

Vina este a voastra exclusiv!!!

Eu am ramas fara permis in februarie pe DN1.Pe urma mi-am luat un detector performant si gata,acum merg fara frica.

Este pacat sa stati fara permis cand putei sa luati de oriunde un detector!

Ce vina sa dati pe idiotii aia care nu stiu cum sa para mai corecti in fata sefilor si a publicului de la tv,sa devina si ei vedete?

pacat de masina asta ca rugineste o luna acum!

MariusTXA 20-05-08 15:56

Quote:

Originally Posted by GSPI (Post 1543435)
de ce ati sters postul meu cu detectorul de radar?nu fac publicitate!!!

Vina este a voastra exclusiv!!!

Eu am ramas fara permis in februarie pe DN1.Pe urma mi-am luat un detector performant si gata,acum merg fara frica.

Este pacat sa stati fara permis cand putei sa luati de oriunde un detector!

Ce vina sa dati pe idiotii aia care nu stiu cum sa para mai corecti in fata sefilor si a publicului de la tv,sa devina si ei vedete?

pacat de masina asta ca rugineste o luna acum!

frate nu ne mai invata tu ce sa facem,aveam detectoare si am franat dar nu am putut ajunge instantaneu la 50 km.h,cat despre masina te asigur ca nu va stationa deloc si in concluzie nu va rugini.....

Co5m1n eXtreme 20-05-08 19:59

Bravo marius ...
Pacat ca nu ai avut cu cine sa te dai la craiova :)) ... bestie .. ///M POWER :> ;)

GSPI 20-05-08 23:43

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1543626)
frate nu ne mai invata tu ce sa facem,aveam detectoare si am franat dar nu am putut ajunge instantaneu la 50 km.h,cat despre masina te asigur ca nu va stationa deloc si in concluzie nu va rugini.....

nu sari asa ca ars!!!
pe filmare se vede clar cum mergeati in coloana!!!
cat despre condus bafta in continuare
cat despre masina si pasiunea ta pt ea = RESPECT MAXIM

P.S. sper sa nu o vad ruginind niciodata,as plange,fara nici un fel de misto

MihaiTXA 21-05-08 00:18

Quote:

Originally Posted by GSPI (Post 1544678)
nu sari asa ca ars!!!
pe filmare se vede clar cum mergeati in coloana!!!
cat despre condus bafta in continuare
cat despre masina si pasiunea ta pt ea = RESPECT MAXIM

P.S. sper sa nu o vad ruginind niciodata,as plange,fara nici un fel de misto

NU ARE CUM SA RUGINEASCA BESTIA CA E BAGATA IN GARAJUL NOSTRU DIN CURTE CUM ERA SI NORMAL LA NIVELUL ASTA

alex_bmw 21-05-08 01:41

eu chiar nu inteleg ce vi se pare asa ciudat ca le-au suspendat permisele ! voi ce ati fi vrut sa faca ? faza cu TV e de *** dar suspendarile sunt pe buna dreptate !

alex_bmw 21-05-08 01:45

Quote:

Originally Posted by Stiff (Post 1544645)
La Craiova merita sa mergi doar pt. placerea de a bate drumul asa in grup ... asa cum am facuto ... calare pe armasari si in Forta ..... dar cu parere de rau trebuie sa o spun ( cel putin de data asta ) ca inafara de Super Greturi si Basini ... pe capul unora din organizatori si ai unor fraieri Basiti cu impresi de zmardoi care nu se mai suportau de cit trasesera ei la sala , complectati de niste `` Paznici in Negru``... plini de zel si de o prostie fantastica .... nu am vazut decit o foarte proasta organizare ... si atit !!! Poate data viitoare va fi mai bine .... sper !!! si poate se vor putea evita pe viitor evenimentele neplacute care s-au intimplat la Drifting ....! ! !

dak ai mai fost la craiova nu inteleg de ce ai mai venit ! dak nu ai mai fost si de data asta ai fost dezamagit de ce spui ca pe viitor o sa mai vii ? stai in buc unde nu sunt "super greturi si basini sau fraieri basiti " !

All times are GMT +2. The time now is 13:54.

- Copyright 2026 4Tuning