![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
9 Attachment(s)
Nissan Skyline R34 |
11X21 tires...are careva din greseala asa cv?
|
7 Attachment(s)
Salutare tuturor !
Vin si eu cu un M3 E36 si un Golf 3 Cabrio :D ...doua trei pareri daca se poate ! :-) |
Quote:
|
14 Attachment(s)
Supra & drift Altezza :arrow:
|
salut.. imi dati si mie un site ca sa downloadez masini? ca nu m-am mai jucat de vara trecuta si numai stiu... multumesc mult.
|
|
In ce program face`ti masinile??
|
Quote:
|
Quote:
3DSMAX se foloseste , iar modelarea unei masini nu este chiar atat de usoara precum pare , apoi modelul trebuie adus la o versiune acceptata de joc , apoi facute scripturile pentru a merge masina .. destule .. :) Masinile nu le-am facut noi , le-au facut cei care se pricep la 3dsmax si programare .. :) Daca vrei masinile , le poti downloada dupa linkul de mai sus sau de aici. |
Poi eu as vrea sa fac masinile..si acuma cum a venit vara..!! am si timp..am si 3ds max...am si photoshop...stiu ca modelarea unei masini ia mai mult timp,trebuie sa ai rabdare....numa problema este ca sunt pasta..tre sa ma apuc si eu sa invat..una alta..am inceput prin ianuarie mi`a aratat cineva..dar am abandonat ..sper ca acuma sa pot sa incep..As construi masinile dar la programare:| nu stiu ce sa zic
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Maryus?!?!:lol:
Chrysler 300C DUB |
4 Attachment(s)
Audi A6 :rolleyes2
|