![]() |
Re: Propuneri/Challenges
Quote:
PS:Nu imi e frica de un battle cu tine.. Facem noi unu separat ca mai are anul zile :lol: |
Quote:
p.s.:naitzu,nuam luat o in nume de rau...dar nah....sper sa avem ocazia sa facem un battle impreuna:twisted:....si apropo,nu am renuntat la graffiti...dar stai linistit ca nu e nimic identic cu alk tau:twisted: |
Quote:
|
oricum...vad ca e cam mica participarea la challengeu asta :( ...eu nu cred.. am mult prea multe alte chestii de facut :((
|
eu nu ma bag...nici chef si nici nu-mi place masina... next time;)
|
2 Attachment(s)
uite si bucata mea....scuza ti greselile si liniile tremurate....cand am conturat imi tremura mana.........stiti voi,degetu fracturat.... si ....oricum....vad ca sunt doar 3....blue,tazz si Moi....sa facem challenge ul....daca vreti daca nu...mai asteptam poporu....
|
acum termin si eu bmw.ul :d rog nu deschideti inca poll.ul
|
stai calm....ca mai e timp....hai,ca deja nu mai am rabdare sa o vad....good luck
|
3 Attachment(s)
inainte si dupa PS...
a iesit prea dubioasa poza ca sa nu o modific un pic :| nu stiu de ce a iesit asa lata, desenul arata mai bine in fine... maine revin cu poze la lumina zilei :) dar in principiu asta e cea cu care o sa particip |
1 Attachment(s)
eu nu particip la asta cu bmw....
...dar am o treaba cu raducu... il provoc ... pe poza asta...:D ...sa vedem :shock: ... termen??... cand terminam :lol: |
Nici eu nu particip la challenge-ul cu E21, dar nu pot sa-l refuz pe mba :)
Fiecare posteaza desenul cand il termina, si faci tu poll-ul ok? :D Bafta ;) |
pff...aveam si eu o lucrare mai veche:) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1212250085 foarte veche
|
Quote:
PS:botul este putin asimetric :oops: |
Nenea L4uR, al nostru e Discovery 3, al tau nu stiu de ce imi pare Freelander :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning