Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

Naitzu 07-10-08 23:02

Re: Propuneri/Challenges

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 1796044)
nu putem face pollul doar cu mine si tazz?va rog din suflet ca vreau sa fim doar noi doi....vreti va rog?

domnule aici nu cred ca e troc sa facem fiecare ce vrem.. si nu cred ca cineva si-a ispravit timpul aiurea sa scrie niste reguli.. daca ziceam ca te provoc in mod ispre pe tine "Darius DMS" la battle era alta chestie.. asa challenge'ul e deschis pt toti.. sper sa nu fiu luat in nume de rau..:oops:
PS:Nu imi e frica de un battle cu tine.. Facem noi unu separat ca mai are anul zile :lol:

Darius DMS 08-10-08 08:46

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1797932)
domnule aici nu cred ca e troc sa facem fiecare ce vrem.. si nu cred ca cineva si-a ispravit timpul aiurea sa scrie niste reguli.. daca ziceam ca te provoc in mod ispre pe tine "Darius DMS" la battle era alta chestie.. asa challenge'ul e deschis pt toti.. sper sa nu fiu luat in nume de rau..:oops:
PS:Nu imi e frica de un battle cu tine.. Facem noi unu separat ca mai are anul zile :lol:

ok am inteles....sper ca nu am suparat pe cineva...dar....lasa....vreau sa marim putin termenul deoarece am facut skitza si,din greseala,mi am fracturat degetul si nu pot face skitza....asa ca vreau sa marim putin termenul cu 2 zile sa pot sa o termin>...ms

p.s.:naitzu,nuam luat o in nume de rau...dar nah....sper sa avem ocazia sa facem un battle impreuna:twisted:....si apropo,nu am renuntat la graffiti...dar stai linistit ca nu e nimic identic cu alk tau:twisted:

Naitzu 08-10-08 15:13

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 1798346)
ok am inteles....sper ca nu am suparat pe cineva...dar....lasa....vreau sa marim putin termenul deoarece am facut skitza si,din greseala,mi am fracturat degetul si nu pot face skitza....asa ca vreau sa marim putin termenul cu 2 zile sa pot sa o termin>...ms

p.s.:naitzu,nuam luat o in nume de rau...dar nah....sper sa avem ocazia sa facem un battle impreuna:twisted:....si apropo,nu am renuntat la graffiti...dar stai linistit ca nu e nimic identic cu alk tau:twisted:

bine .. e o cauza nobila..marim si termenul :-P .. cat despre degetul tau.. sudare grabnica ..

mba 08-10-08 18:04

oricum...vad ca e cam mica participarea la challengeu asta :( ...eu nu cred.. am mult prea multe alte chestii de facut :((

pheerya 09-10-08 00:00

eu nu ma bag...nici chef si nici nu-mi place masina... next time;)

Darius DMS 10-10-08 10:37

2 Attachment(s)
uite si bucata mea....scuza ti greselile si liniile tremurate....cand am conturat imi tremura mana.........stiti voi,degetu fracturat.... si ....oricum....vad ca sunt doar 3....blue,tazz si Moi....sa facem challenge ul....daca vreti daca nu...mai asteptam poporu....

blue macca 10-10-08 20:39

acum termin si eu bmw.ul :d rog nu deschideti inca poll.ul

Darius DMS 10-10-08 20:53

stai calm....ca mai e timp....hai,ca deja nu mai am rabdare sa o vad....good luck

blue macca 11-10-08 20:28

3 Attachment(s)
inainte si dupa PS...
a iesit prea dubioasa poza ca sa nu o modific un pic :|
nu stiu de ce a iesit asa lata, desenul arata mai bine

in fine... maine revin cu poze la lumina zilei :)
dar in principiu asta e cea cu care o sa particip

mba 11-10-08 22:02

1 Attachment(s)
eu nu particip la asta cu bmw....

...dar am o treaba cu raducu... il provoc ... pe poza asta...:D ...sa vedem :shock: ... termen??... cand terminam :lol:

radu.3 11-10-08 22:11

Nici eu nu particip la challenge-ul cu E21, dar nu pot sa-l refuz pe mba :)

Fiecare posteaza desenul cand il termina, si faci tu poll-ul ok? :D

Bafta ;)

L4uR 12-10-08 00:13

pff...aveam si eu o lucrare mai veche:) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1212250085 foarte veche

Naitzu 12-10-08 09:45

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 1804178)
inainte si dupa PS...
a iesit prea dubioasa poza ca sa nu o modific un pic :|
nu stiu de ce a iesit asa lata, desenul arata mai bine

in fine... maine revin cu poze la lumina zilei :)
dar in principiu asta e cea cu care o sa particip

asta rupe norma :shock:. felicitari dl blue macca. in legatura cu PS, si eu il folosesc. de obicei nu prea imi place luminozitatea, contrastul etc.
PS:botul este putin asimetric :oops:

radu.3 12-10-08 14:19

Nenea L4uR, al nostru e Discovery 3, al tau nu stiu de ce imi pare Freelander :)

Darius DMS 12-10-08 14:54

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1804637)
asta rupe norma :shock:. felicitari dl blue macca. in legatura cu PS, si eu il folosesc. de obicei nu prea imi place luminozitatea, contrastul etc.
PS:botul este putin asimetric :oops:

haide ti mah....ma vedeti pe mine cu PS???.....aici e freehand nu vt...ce e asta?:oops::oops::sad::sad::cry::cry::evil::evil:: ?::?::!::!:

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning