![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
o idee buna pt concurs ar fii sa nu se mai posteze poze cu masinii , dupa sa nu fim acuzati ca ne-am luat dupa unu altu ... e cel mai bine fara poze , pls !
|
Quote:
cei care deja si-au vazut pozele postate, sa nu aiba vreo grija, ca nu au iesit din concurs :) |
Quote:
|
pai imi face placere...sa ma alerge aia...si sa se stranga multe masini...de ex a 2'a oara cand m au prins erau...68 :P
|
io nu am mai jucat nfsc... am luat o pauza si astept sa-mi vina iara chefu :D
pe mine m-ar apuca groaza sa am 68 de masini dupa mine... nu pot indura atatea girofare colorate :| |
pai asta e farmecu:D asa...ce rost are dai jump la fiecare cursa si cum au zis alti in 8 ore il termini :)
|
Din astea faceam eu in mw...erau niste vremuri :???:
|
Ba fratilor...puteti sa-mi spuneti si mie ce scrie acolo ca eu nu vad...
https://img214.imageshack.us/img214/5137/15jw8.jpg https://img233.imageshack.us/img233/9408/16gw2.jpg |
Da crezi ca te cred? Inseamna ca Nikki mergea cu vreo 600 ca era in fata ta, si la a doua , zic ca e photoshop, ca asa faceam si eu, copiam cifra de la final , la inceput----115 ->515
Acuma l-am terminat si eu, si cu mai mult de 340 nu am mers, si stiu din UG2 unde era limita la 375, ca nu e infinita viteza, numai posibilitatile de photoshop ;) , dar ca sa nu iti pierzi credibilitatea, BRAVO Frate, super, si la mai mare! |
Quote:
La pariu ca nu ai folosit vreodata functia DRAFT ca daca o foloseai nu te mai baga asa de repede in afirmatii imbecile:???: |
Si inca o chestie ma...daca tu copii cifra de la final in fata atunci cum ramane cu treapta a 6-a, si cu turometrul care e la maxim. In plus daca Nikki merge in fata mea nu inseamna neaparat ca merge mai tare...eu faceam draft ma....uita-te si tu mai bine la dungile alea albastre...frate parca nu ai fi terminat jocul asta...:rolleyes2
|
Quote:
Da ti-am ranit orgoliul de photshoper? Dont cheat a cheater ;) , si al draft din cate stiu, boost-ul de viteza il iei dupa ce ai iesit din raza masinei din fata, care zbura la sol in cazul tau :d |
Man...stii vorba aia...daca raceai filozof ramaneai...asa e si in cazul tau...se pare ca eu chiar am avut drepatate si chiar nu stii sa folosesti draft-ul...ma rog...de ce sa nu lasam un cunoscator sa aprecieze poza:???: ca nu mai am chef sa discut in contradictoriu cu unul ca tine...crezi ca poti face asta?
|
Quote:
|
e bun bun :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning