Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

giubau_v8 23-03-09 21:11

Re: Diverse Discutii

si totusi eminem , domnul cosmin, nu se baga cu bmw-ul ala la o liniuta? , ca vreau si eu sa stiu cum sta gandacu' atomic, cu un bmw ( brings me women )

Cozmescu-Alin 23-03-09 21:29

Ai perfecta dreptate Marius e si normal,nu am destula maturiatate deoarece sunt inca un copil,experienta de viata o s-o capat pe parcurs.Eu vreau doar sa fiu tratat cum se cuvine nu privit de sus,"uite l si pe asta agariciu asta se baga si el in seama,sa se duca sa-si vada de hi5 lui".Cu cea mai mare placere vin, si nu nu ti-o iau in nume de rau pentru ca e un sfat bun,si imi cer scuze daca am fost impertinent,stiu ce varsta am si care imi sunt limitele.

Inca odata multumesc frumos de invitatie. :)

MariusMKV 23-03-09 21:36

ramane valabil ;)

W Y P 24-03-09 14:44

voi nu aveti alta treaba decat sa va luati de unii si de altii ? TZUTZU am zis eu ceva despre tine ? In primul rand eu l-am felicitat pe emin3m pentru felul cum vorbeste .. Imi pare rau dar daca tu te bagi in seama spunand diverse lucruri despre X si Y problema ta ... In legatura cu HZE`ul eu doar l-am prezentat , am vorbit cu Bogdan si am vrut sa arat pasionatilor un tuning foarte frumos pe Logan ... Repet , nu am zis ca e al meu , dupa ceva timp mi-a spus Giubau sa scriu ca masina nu imi apartine si am scris ... Ceva impotriva ? Nu inteleg ...
In concluzie parerea mea ar fii ca unii sa nu mai vorbeasca aiurea ... Daca nu stiu , sa taca...In ritmul acesta ne putem certa 100 ani ;)

W Y P 25-03-09 18:38

Re: Provocari

Quote:

Originally Posted by AnduGTR (Post 2182697)
Incerc eu cu Cielo-ul cu Ali...presupun ca e mai nou decat ragalia mea de golf 3, la care au mai murit din iepe si manji. Astept raspuns.

Cielo e cumva alb ? :lol: :lol: :lol:

MariusMKV 25-03-09 19:01

@WYP de curiozitate si daca nu te superi.. tu cati ani ai ?!

W Y P 25-03-09 20:25

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 2182892)
@WYP de curiozitate si daca nu te superi.. tu cati ani ai ?!

Conteaza ?
De anul asta merg si eu pe 18 ani ... Multumit ? :lol:

MariusMKV 25-03-09 20:27

da , ms

W Y P 25-03-09 20:30

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 2183218)
da , ms

Oricum in ce se discuta momentan aici si certurile care sunt nu e vorba de varsta...daca vrei sa-mi spui ceva personal wyp_4tunning id`ul meu...nu are rost sa "poluam" forumul degeaba...bafta la toti ! :-P

Cozmescu-Alin 25-03-09 20:38

Hai sa iti raspund eu la intrebare :lol: BZ 33 ALI da este alb :D

W Y P 25-03-09 20:43

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 2183253)
Hai sa iti raspund eu la intrebare :lol: BZ 33 ALI da este alb :D

Da .. si e curajos baiatul din fire asa :lol: :lol: :lol:
Am avut si eu o experienta cu el pe varianta :-P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Cozmescu-Alin 25-03-09 21:01

True True :help: Tot varianta este locul cu pricina :lol:

MariusMKV 25-03-09 21:14

@WYP avand in vedere ca ai zis ca mergi pe 18 ani nu stiu ce fel de experienta ai fi putut sa ai tu cu el pe varianta , mai ales pe varianta.. sau mai este posibilitatea ca tu sa fi condus fara permis..

MariusMKV 25-03-09 21:19

topic`ul se numeste "Discutii Diverse" ; eu te`am intrebat ce varsta ai , mi`ai raspuns , ti`am multumit.. ti se pare ca "poluam" forum`ul degeaba?
Asta se numeste socializare ;)

AnduGTR 25-03-09 21:35

mai, fiti "cilivizati"! :lol: ca dup-aia parca vad ca o dati in cearta :punch: :-)

All times are GMT +2. The time now is 04:52.

- Copyright 2026 4Tuning