![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Dc spui ca e complicat cu nr-ul ?!
|
Quote:
|
Quote:
N-am sa trimit la nimeni copie dupa act ca nu-i nevoie. E absurd asa ceva ! Am gasit alta dar urmeaza sa vorbim in ianuarie . Mai da-mi te rog link ul firmei unde ai facut tu :shock: Quote:
|
Quote:
La Multi Ani !8):lol: |
1 Attachment(s)
La Multi Ani !
Ms de PM , cu ei am vb si eu pentru numar . maine sun ca au avut concediu pana azi . Nuca piano black sa complectam interiorul :shock: Trebuie sa ajunga carenajul de la rotile fata , tunelele de racire de la frane si scutul de M pachet ! |
Quote:
She's a beauty :oops:. Intradevar merita alte roti, o mica schimbare, ca deh...a mai trecut un an. |
Quote:
|
SH am gasit ... greu si nu perfecte dar la pret bun . Noi nu voi lua niciodata ca se sparg prea usor si nu vreau sa'mi para rau de bani .
Quote:
|
Am rezolvat numarul patrat :shock: saptamana asta ajunge . A venit si husa azi de la userul aikdeec . Am primit si aparatorile de noroi + tunelele de M pachet + scut .
Vreau sa montez tot cat mai repede mai ales plasticurile ca acum am aparatorile de noroi toate sparte ... Trebuie sa schimb alarma neaparat ...la asta nu mai am nici o telecomanda functionala ...ultima am facut-o praf azi :shock: Ceva recomandari pentru o alarma ?? Vand nuca de la schimbator daca vrea cineva :D are o luna si ceva de cand e pe masina ! http://tobe-sport.ro/?98,nuca-schimb...iele-m-technic Am luat-o de aici , o dau cu 50 lei ! stare perfecta ! |
multumesc domnule sax pentru onoarea de a va conduce masina :shock: :lol:
daca stiam ca iti cauti tunele iti dadeam eu unul de dreapta, l-am luat cu bara si nu l-am montat, acum sta aruncat pe undeva prin debara |
Ma bucur ca ai rezolvat cu numarul . Asteptam poze sa vedem cum arata :lol:8)
Eu zic sa nu schimbi jantele astea..te-am vazut duminica arata super mistoo din mers:shock: |
Quote:
Tine tnuelel ca poate il montezi la tine :shock: nou e o avere ! Quote:
Jantele nu pleaca deocamdata .. :rolleyes2 decat pe ceva mai lat !! |
Gata il imbolnavisi pe RideTheRiddle.
Sa nu uiti de pozele cu noua prelata . |
3 Attachment(s)
Am schimbat termostatul azi ca nu urca acul de la apa deloc si nici nu se incalzea in masina ...
E destul de usor de schimbat daca sunt sculele care trebuie ! Mai exact o cheie fixa de 32 ..restul sunt banale ... Multumesc lui Mihaitza pentru sfaturile primite telefonic ! Termostatul era cel original al motorului din 98 luna a 3 a ... Si husa noua e sus mai trebuie intinsa putin dar dupa ce se aseaza bine ! Urmeaza sa-mi fac timp( si nervi ) pentru suportii de far, vreau sa-i schimb fara sa desfac sticla ! |
sper ca ai fost bland cu cotul ala care pleaca de la termostat, eu am spart unul doar apasand putin pe el, s-a crapat si a inceput sa supureze pe acolo de la presiune.
imi place husa asta de capota, ma faci sa ma gandesc sa iau si eu una |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning