![]() |
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
|
Quote:
|
Pff !!!:cry: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
|
Dumnezeu sa-l odihneasca ! Condoleante familiei indoliate ! +
|
Condoleante pentru nea Genu!
|
1 Attachment(s)
:cry: +
|
Am avut onoare sa stau langa Nea Genu la cateva coaste pe Rasnov...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
Quote:
Ai toată colecţia? Īn această revistă a scris şi Dumitru LAZĂR despre automobilism, īnainte de a apărea AUTOTURISM. |
Din pacate nu.
|
2 Attachment(s)
iata aici:
1.afisul primei editii a Marelui Premiu al Bucurestiului disputata in 1 NOV 1936. 2. inca o poza cu marele Genu Cristea |
1 Attachment(s)
easterele la start, 1985 Buzau.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Hristos a Inviat !!!!! Paste fericit tuturor si imi cer scuze pentru absenta :D
Totodata odihneasca-se in pace maestrul volanului "Genu" Cristea :( si probabil ca acuma da o "liniuta" cu ceilalti piloti cu care s-a "batut" si pe pamant..... In alta ordine de idei , scuzati-mi "expeditionismul" , Moshu' si Road Empire va raspund la poza postata cu #59 : hehehehe e lovitura sub centura pentru amandoi :P Dacia care o caut eu este de Grupa C la Circuit si Coasta iar culoarea era galbena cu dungi Castrol pe diagonala masinii . Mai mult masina alerga pentru A.S.Motorul Oradea fiind singura masina de grupa C a clubului , celelalte fiind Easter-ele . :P Moshule tocmai ce iti aratasem filmuletele la inceputul topic-ului unde ti-am dat si minutele la care apare masina unchiului meu . |
Quote:
Domnu Rusanescu stie poza de cand a aparut ea prima data pe "net", in urma cu ceva ani fiind postata de catre insusi Dan Niristeanu, care ne-a provocat la un joc sa descoperim din pozele postate de el, diverse personaje din motorsport, si intamplarea facea ca eu primeam ajutor cu raspunsurile de la cineva... :shock: cred ca stiti de la cine era ajutorul :-) Initial eu am dat raspuns gresit, dar am fost ajutat de e-mail.... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning