![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
|
ce avem de gand? sa ne vedem de treaba noastra si sa ne concentram pe pregatirea masinilor pt evenimente (cei care vor sa participe). daca grin a ales sa iasa din club, este alegerea lui, a ales sa stea pe langa haiu. asta nu inseamna ca e terminat clubu. legat de tuning, am o intrebare.. de unde fac rost de rasina si fibra mai ieftinache?
|
diciu....vezi ca tre sa vorbim pt sambata.O sa vin sa te ajut p tn si bobo:D
|
Ba oameni buni, voi sunteti cu capul sau ce vreti pana la urma de la clubul acesta, multi vor gratare cat mai multe, alti se duc la gratare aiurea an gara sa fie ei primi la gratar, fratilor gratarele se fac de la ora 23 an sus, cele ka lumea vorbim, altul daca este putin calcat pe bombeu iese din club, MATURIZATIVA ba nu mai sunteti copi sa va jucati cu masinutele an nisip, ma supar si gata plec din club, slogan pe care trebuie sal trecem la parasolar, ducetina fratilor anvartinduva ca neam saturat de domnite virgine:bat:
|
Quote:
1.Nu este un club este un garaj si un TEAM (nu club) de drifteri! 2.Pur si simplu s-a stat....asta m-a deranjat+inca 2-3 fapte(minore ce-i drept dar...) P.S.:Andy tu ai un sticker garantat...si inca cineva care vrea..ca am doar 2 stickere! |
pana va hotarati voi ce faceti cu clubul ma anunt si eu ca ma retrag .....sunt mai multe adunate e si vb de timp si mai ales de bani
acum nu va mai certati degeaba si sa faceti tiganie ca nui capat de lume cand iese cineva din club ca ne mai vedem e altceva respectele mele pt unii si pt club si bft in continuare |
vad ca va agitati din ce in ce mai mult cu gratarele...tazzule cand intru pe mess sa-ti zic ceva legat de anumite cluburi..
|
intrunirea se tine la Ora 21,Polivalenta!!!
|
Heeey... ce-i aici bar de negrii? ;;) fara mine? :)):-P
|
OoO da, a intrat si "NERVI" pe forum ...
|
sal. cica s-a amanat iar expo de pe 17-18 de la berceni..
https://forum.4tuning.ro/617-calendar...ml#post3519144 |
ce liniste :))))))))))))) ... e aia din'aintea furtunii :))))))
1. nu va mai suparati ca iesi cineva din club ca pana una alta nu e club e un grup de soferi care sunt pasionati de masini ...demonstratia : iesi si intra cand vrea cine vrea **** lui din/in club !!! 2.legat de curse ca expo nu va mai fii luna asta ... si vine 24-25 drag racing ... ce masini aveti la acest eveniment ?:evil::evil::twisted::twisted: |
Deci Racer nu vreau sa ma cert cu tine dar iti zic niste chestii...ca de la frate la frate!!!
1.Iesirea mea din club a fost o reactie necontrolara sa zic asa....eram super obosit aveam draci de vinerea trecuta,m-au frecat si oamenii de la serv la cap si eram muci....si prima chestie m-a enervat cineva si find din club direct asta me-a fost reactia...!Am vorbit cu tazz a 2a zi si me-a zis ca stie ca nu as fi facut asa ceva...si daca chiar e adevarat si am zis ca ma mai gandesc...si am zis ca nu ma mai implic...v-am facut rost de material de parasolare moca..!!! 2.Ii avem pe YLI si pe Ionut daca revine....si cine stie poate Liviu si mai mult ca sigur si Diciu din cate stiu!!! Bafta si RESPECT S.R.S. din nou:twisted:! SI GATA CU OFF-TOPICUL am avut si noi o saptamana fara off-topic si v-ati gasit iar mari cocosi!!! |
:???: Ma dau eu cu tigrutza :oops:
|
Care ati facut ma poze vineri la mihailesti?postatile si voi...v-ati tras in poza cu micu in gura :D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning