![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
arata foarte bine BMW-ul...sunt foarte interesante detaliile...despre pajero pot spune ca e dragut...asteptam mai multe poze:D
|
Nice Pajero, astept toate prezentarile:!::!::!:
|
Foarte tare Pajero-ul:D!!!Abia astept sa-l vad mai bine:D.
|
Quote:
|
Foarte atragator micutul BMW !... cel putin din poze;)
|
19 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri. Pajero o sa fie prezentat de indata ce-mi fac timp sa-l scot in natura.
BMW 2000 Touring (TI) - AutoArt 1:18 O macheta ce se gaseste la un pret rusinos de mic (~30euro), dar realizata foarte bine. 2000TI este oarecum stramosul actualei serii 3, asa ca la final am pus 2 poze alaturi de o macheta din aceasta generatie. Mai exact ar fi fost echivalentul versiunii compact, dar aceasta nu exista in colectia mea. |
Din ce observ macheta este bine pusa la punct din punct de vedere al detaliilor. Vad ca s-au gandit la un sistem bine reprodus de sustinere a capotei motor.
Imi place, nota 10. Cand zici 30 Euro zici o masa la Mc Donald's cu prietena, un pret rusinos... dar in acelasi timp imbucurator pentru portofelul tau. hihihi :evil_laug |
Ma faci nerabdator s-o primesc:D Doar ce am luat-o si eu! E superba!
|
Superb realizat, imi place foarte mult acest model:!::!::!:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Superba macheta la pretul ei chiar se merita sa o pui in colectie. Bravo!
|
Abia astept sa o prezinti, superb ce a realizat Bmw in trecut:!::!::!:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Foarte misto BMW-urile astea:D Sunt adevarate piese de colectie. Foarte bine realizate. 2000 asta rosiatic mi se pare mai misto:-P(nu prea ma omor dupa decapitate;))
Astept si 1800-le:-P |
15 Attachment(s)
Ferrari FXX - HotWheels Elite 1:18
O macheta foarte bine detaliata pentru pretul ei, cu o constructie pe masura. Inafara de spatiile mari intre elementele mobile, macheta asta a fost cu mult peste asteptarile mele. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning