![]() |
am vazut acum 10 minute fiat`u ala roshu al baiatului de la SV YVB YBG park .. din vara are numere rosii si sticker cu 4 tuning si mr p el mi se pare
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da Fiat-ul este al lui Clemente acum...i-a dat lu ala supra si diferenta parca...sau a vandut supra si si-a luat Fiat-ul asta....dar slabuta masina pentru cei 200 cai....la plecare de pe loc slabuta rau rau de tot...trebuia sa scoata fum din roti....noroc ca face galagie turbo-ul si iti da senzatie...vreau sa spun ca m-am plimbat cu el si nu m-a lipit de scaun :lol: :lol: ma asteptam si eu la mai mult...2000 16 V Turbo,filtru conic,evacuare,suspensii si cat atat :wink: Nici nu se compara cu a lui DTA sau cu a ta Andrei...
|
Re:
Quote:
:) |
Re:
Quote:
|
Prea tarziu. Acum are la volan un scaunel de panza, ca pescarii :twisted: :twisted: :twisted: Si la mai si rupt azi. Cred ca e primul scaun de masina pe care a reusit sa-l rupa. S-a ingrasat prea tare :twisted: :twisted: :twisted:
|
:lol:
Andrei... gras? :shock: Hai ma Cristi, ce e cu glumele astea ? :lol: Apropos de \"Andrei\"... La multi ani tinere! Sa fii fericit, inconjurat de prieteni - ca si pana acum - si sa-ti dea Dumnezeu putere de munca! :wink: |
Saru mana barosane ...
|
ANDY_SLC!
LA MULTI ANI tuturor Andreilor si Andreelor!sa traim toti cu numele sa avem tot ce ne trebuie si vrem sa se implineasca visele!
|
La Multi Ani pentru toti care poarta numele de ANDREI
|
La multi ani si pt ion si pt vasile si pt gheorghe etc... mai lasati-o draq de treaba... a zis unu, a zis si al doliea s-a inteles ideea... acum sa umplem forumul cu la multi ani mi se pare stupid... si este si oftopic... sa se faca un topic numit La multi ani si acolo sa ureze toata lumea la toata lumea...
|
LA multi ani ! :P
|
Lumea barfeshte ... k :
Duminica se va organiza o indemanare .. pe undeva p la ratc ... asa se barfeshte .... organizata de x team ... |
bun aja
repejoara treaba |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning