![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
incepe lumea se posteze :lol: se vede ca s-au terminat examenele :lol:
pai si eu sunt unul dintre cei care vor sa vada poza :-P Am auzit ca te-a invitat 4tuning-u la mare :) |
prietenul lui bulldog e din cisnadie.ma bucur ca ati dat tzaganiile alea de 4 tobe jos si ati pus tobe cum chiar merita masinutza
|
ultimul examen l-am avut anu trecut pe vremea asta.acum nu am somn
|
stiu ca erau nasoale inainte....acuma o ;regatesc sa merg cu ea la mare...s;er sa nu am admitere!!!
|
AProPo multumesc celor de la 4 Tuning care m-au invitat...o sa fac tot Posibilul sa ajung...
|
Pune si tu poze cu masina dezmembrata!! :)
|
Sper masinuta ta, chiar imi place combinatia rosu alb la a ta, ce nu-mi place:prea multe stickere. Daca se pot da jos, eu zic k ar arata mai bine fara. Dar important e sa-ti placa tie! Mie mi se pare super oricum;)
|
4 Attachment(s)
sa apucat Liviu de lucru :) si bineinteles l-am ajutat si eu un pic :-P
claritatea pozelor sunt un pic cam naspa, au fost facute cu telefonu la 12 noapte :D, dar se intelege ceva oricum ;) |
a-nceput sa apara rugina la aripi spate? sau? :)
|
saraca masina...ce prafuita e. sper sa arate altfel cand ne intalnimface 2 face
|
salutare liviu. n-ai mai dat si tu nici un semn. rugina la segmentii pe spate e boala veche la opel. btw...cu invitatia la mare ca vad ca te bucuri enorm de mult, majoritatea userilor au fost invitati la tuning fever ;)
4TuningRO FEVER - Hanul Piratilor - 20-22 iulie 2007 PARTY TUNING - LA MARE - PE PLAJA Cel mai mare eveniment de life-style & expo tuning & car audio din toate timpurile 12 hectare la mare, vile de lux, corturi si campare, divertisment, concursuri, invitati internationali, mediatizare... Firme de tuning si car audio, atv, moto, reprezentante Masini modificate si concursuri Teren de paintball, atv, jetsky, toate la fata locului DJ Elf, WYD Project, DJ Adrian Eftimie, DJ Valy Barbulescu, DJ Lucian Barbulescu DJ Simon, MC Radu Irimia, DJ RYNNO Muzica, fete frumose, artificii .......... primit pe 29 iunie ;):-P |
da ce vrei sa-i faci liviule?
|
Ce sa faca, era rugina si omu o face acum :) , se pare ca vopseste toata masina, sau mi se pare :lol:
|
vroia el mai demult s-o vopseasca.......si intr-un final vad k reuseste ;)
|
in primu rand nu pot spune ca este rugina:)
a fost kit care s-a unflat ;)...a mai fost facuta cand a fost vopsita cu rosu....maine seara o termin si postez poze...nu m-am apucat decat de rosu deocamdata deoarece este scurt timpul si m-am gandit in loc de alb sa dau negru...Ce ziceti???si inca ceva nu o fac eu...eu doar ajut ca sa pot ajunge la fever;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning