![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
După ceva vreme a ajuns și Megane-ul tău. :lol:
Cu suspensia asta sport și geamurile laterale nu arată rău deloc. |
9 Attachment(s)
Merci!
RENAULT Megane sport, 1:18, Bburago. |
magnifica poza facuta "din elicopter" ;ii sta foarte bine pe albastru
|
Frumoase poze Radule, pe așa soare tot să faci poze. Arată bine Megane-ul pe albastru și nu arată rău deloc, chiar îmi place.
|
Arata bine, dar cred ca ar merge niste mochete la interior, ar fi mai super . :DFrumoasa culorea.
|
Frumoasa sedinta foto :)
|
Super poze la macheta asta frumoasa...
|
Imi place ca si masina pe care ai tras fotografiile are asa o tenta albastruie.Arata tare bine macheta...mai ales in pozele astea.Bravo Radule !
|
Hei,niiiiiiiice pics!!! ce rezolutie buna,ce claritate!! bravo,domnu',congrads!! Cred ca de cand fac parte oarecum din Megane club incepe sa-mi placa masinuta asta..;)
|
Mercik tuturor.
Macheta a fost desfacuta complet, partile mobile in special capota au fost aliniate, tevile vopsite pe interior, semnele Renault sunt vopsite pe mijloc, suspensia modificata, toate aceste modificari subtile fac ca macheta sa arate ceva mai bine, insa tot Bburago ramane. Mochetata nu va fi, nu ma pricep. Mie imi place modelul, chiar daca-l mai am odata pe portocaliu-rosu, acesta are geamuri laterale fata si o culoare mai frumoasa. Pozele sunt mai luminate, insa nu pot spune ca sunt bune fata de ce am vazut la colegii de hobby. :shock: 8) |
Si eu care credeam ca asa e ea...bune modificari in cazul asta!
|
Mai bine taceam din gura, cand iti luai Megane ca asta spuneai: ce-i cu jaful asta? Nu arata cum il stiam. (adica asa bine ca a lui radu, haha) :)))) :lol: :twisted:
|
10 Attachment(s)
Am refacut pozele la Renault Clio Williams, Norev. Am profitat de timpul frumos.
|
Si au iesit tare bine!
|
Adevarul este ca altfel arata pozele facute afara. :evil_laug
Mercik Costi 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning