Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - brown is the new black (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152912-e36-brown-is-the-new-black.html)

IeD3vil 24-10-11 00:51

re: bmw e36 brown is the new black

In primul rand felicitari pentru perseverenta si pentru faptul ca nu te dai batut... Gusturile nu se discuta! Frumoasa masina, unica (chiar daca mie spoilerul ala de e46 mi se parea urat pe e36, dar era relativ ok cu capota...)

Nu sunt adeptul tuningul-ui extrem, mai ales cand modifici prea mult, dar cel putin spatele, arata ok. Nu credeam ca o sa-mi placa vreodata o bara genul ala pe un E36. Portbagajul e super (cum zicea cineva mai in spate, nu-mi plac doar unele detalii). La capota... nu mi-au placut niciodata genul asta de modificari pe E36. Arata relativ ok, singura chestie care pot spune clar ca NU imi place, e modul cum se imbina cu aripile. Nu sunt la linie... in rest e ok.

Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, acest post se vrea sa fie critica constructiva... si e doar o parere, a mea.

Salutari, si bafta in continuare la modificari!! :)

motzu 24-10-11 08:24

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4665088)
In primul rand felicitari pentru perseverenta si pentru faptul ca nu te dai batut... Gusturile nu se discuta! Frumoasa masina, unica (chiar daca mie spoilerul ala de e46 mi se parea urat pe e36, dar era relativ ok cu capota...)

Nu sunt adeptul tuningul-ui extrem, mai ales cand modifici prea mult, dar cel putin spatele, arata ok. Nu credeam ca o sa-mi placa vreodata o bara genul ala pe un E36. Portbagajul e super (cum zicea cineva mai in spate, nu-mi plac doar unele detalii). La capota... nu mi-au placut niciodata genul asta de modificari pe E36. Arata relativ ok, singura chestie care pot spune clar ca NU imi place, e modul cum se imbina cu aripile. Nu sunt la linie... in rest e ok.

Sper sa nu mi-o iei in nume de rau, acest post se vrea sa fie critica constructiva... si e doar o parere, a mea.

Salutari, si bafta in continuare la modificari!! :)

de mult e alta masina:D
a trecut vremea cu alte bari decat m
ms pt sfaturi

motzu 24-10-11 08:26

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4664817)
Motz , mai arunca o poza ceva ca s-a ingropat topicul fratzica ,,,,,ce mai lucrii la masina ?

nimic inca astept sa vina frigu sa o desfac putin sa o bag in casa:)))))))))))))))
Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4664823)
STA PE ''FEISBUC'' MAI MULT!:lol::lol:

:))))) eiii eiiii

motzu 24-10-11 18:02

7 Attachment(s)
:arrow::arrow:
urmeaza in primavara o revopsire totala si multe altele:D

IeD3vil 24-10-11 18:11

Imi place mai mult cum arata acum... ai mai finisat portbagajul sau mi se pare mie? Arata mult mai bine!
Ce culoare o faci in primavara?

motzu 24-10-11 18:20

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 4666709)
Imi place mai mult cum arata acum... ai mai finisat portbagajul sau mi se pare mie? Arata mult mai bine!
Ce culoare o faci in primavara?

nu m-am decis la o culoare inca:D
e finisat ff finisat:lol:

RIcKO 24-10-11 18:35

Imi place da nu prea :D:D:D:D,,,,,culoarea se stie neagra sa fie ca fratele lui ...:D:D:D:D

motzu 24-10-11 18:37

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4666784)
Imi place da nu prea :D:D:D:D,,,,,culoarea se stie neagra sa fie ca fratele lui ...:D:D:D:D

=))))) termina negruleeeeeeeeeeeeeeee

maxmartinez 24-10-11 21:29

jantele de la maniak? :peace:

ce bine da CSL-ul ala pe spate...

ai pozitia pe semnale, gen USA sau mi se pare?

motzu 24-10-11 21:42

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4667229)
jantele de la maniak? :peace:

ce bine da CSL-ul ala pe spate...

ai pozitia pe semnale, gen USA sau mi se pare?

jantele de la zeky:D
da am pozitia gen USA

kingkahn 24-10-11 22:45

ft frumoasa masina. am o intrebare ai cumva culoarea alba in loc de portocaliu la ceasurile de bord? cand este noapte..sau nam vazut eu bine:P

motzu 25-10-11 09:04

Quote:

Originally Posted by kingkahn (Post 4667395)
ft frumoasa masina. am o intrebare ai cumva culoarea alba in loc de portocaliu la ceasurile de bord? cand este noapte..sau nam vazut eu bine:P

da da este alb:D

kingkahn 25-10-11 10:17

imi poti spune ce becuri ai folosit? sau cum ai facut sa fie alb ca si eu as vrea sa il fac alb. msi

motzu 25-10-11 12:15

Quote:

Originally Posted by kingkahn (Post 4667965)
imi poti spune ce becuri ai folosit? sau cum ai facut sa fie alb ca si eu as vrea sa il fac alb. msi

ai pm

VladM 26-10-11 11:34

Ba ardelene,culoarea ramane tot aia ce mi-ai zis mie ? Sau o faci roz cu picatele mov ?

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning