![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Quote:
ce bine poate sa arate pe culoarea asta si cu dungile alea superbe, o macheta de senzatie domnu' minunat arata:!: Caldele mele felicitari:!: |
Foarte frumoasa si Lancia asta. Imi place mult culoarea. Te mai asteptam cu de-astea.
|
Arata extraordinar ...absolut bestiale..succes in continuare
|
9 Attachment(s)
Minichamps (PMA) 1/43 Lancia Fulvia 1600 HF Masina reala are un rol aparte in istoria Lancia, fiind primul model al firmei care castiga Campionatul Mondial de Raliuri in 1972. Masina dispunea de un motor de 1.6l care dezvolta 115hp la 6000rpm. Macheta este cea mai buna reproducere a masinii la aceasta scara si este realizata impecabil. Editie limitata de 2016 bucati. |
Nu ca e frumoasa..e superba man iar culoarea o avantajeaza fff mult, felicitari:!:
|
Inca o frumusete pe lista ta...este absolut superba, arata asa....CLASIC(a) :razz::bunch: foarte frumoasa si dupa cum a zis si 2010 culoarea o avantajeaza foarte mult.Exceptionala, si pozele sunt si ele dragute.Felicitari:!::bunch::flower:
|
Initial am crezut ca si asta e HPI :lol: arata foarte bine, in ultimele luni (de cand ai inceput cu machete de calitate 1/43) numai frumuseti ai prezentat :D
|
Superba "vechitura", cat de bine arata pe alb. Cum zice si Racer, numai machete de calitate in ultimul timp. Felicitari si pentru asta!
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
HPI Racing 1/43 Lancia Stratos HF O macheta foarte buna, care se gaseste momentan la un pret penibil de mic. Sunt mici diferente intre aceasta si varianta Stradale: siglele sunt fotodecupate, interiorul este mai detaliat, jantele sunt diferite. Editie limitata de 800 de bucati. |
6 Attachment(s)
... si impreuna cu versiunea Stradale :
|
ce machete superbe..mamaaaa mamaaaa:blink::dance: ambele sunt grozave si nu pot decat sa te felicit.:flower: doua masini care au facut istorie:wink:
|
Sunt foarte frumoase amandoua, poate e o diferenta de detalii, dar cu pozele astea misto si cu macheta in sine care e superba (indiferent ca e asta, indiferent ca e stradale) eu zic ca tot sunt frumoase :-)
|
Urata cu spume masina...dar ma atrage enorm ca macheta, probabil de la forma asta ciudata, felicitari man pentru amandoua:!::!::!:
|
Superba si asta, amandoua defapt, bravo Eugen !
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning