![]() |
Re: accidente in bacau
Doamne fereste!
|
2 Attachment(s)
accident tare de tot soldat cu mortacine la sarata,,
|
bah ce urat e bmw-ul ala !!!!!
|
Naspa aiurea cam nasol... btw Marius: ops i did it again. Da nu stalpu a fost de vina ci un golf 4... Pagube minore
|
Quote:
|
Quote:
|
totusi e bine de tinut minte pt. panoul cu "ASA DA / ASA NU" sau "DON'T TRY THIS AT HOME!"
|
mda, e cu tipul de la luizi, nu?
|
Numai BMW'uri?!
|
da-ne ceva mai bun :)
|
stiti ceva de accidentul de vineri seara de pe energiei cu avensisul de VN ? am avut noroc maxim :D
|
Quote:
|
iar am sters certurile voastre...
pe cuvant, la primul atac personal, dau warn... avem cu cine ne cert, nu e cazul sa ne certam intre noi, nu e nici productiv, si nici nu are legatura cu topicul aici accidente, si poze cu acidente din bacau... |
Quote:
|
Viata are PRIORITATE asa ca sunt multzi "SORICEI" care habar nu au ce sunt aceia CAI PUTERE..asa ca daca ii intalniti FERITIVA cat putiti de ei....Sunt CATASTROFE.......:rolleyes2:x:-)
Accidentul a fost in AUGUST 2007...Soferul avea permis de juma de an ai daca am inteles bine avea in jur de 200 in BORD in momentul impactului cu COPACUL..asa ca Dumnezeu SA IL IERTE PE "OVIDIU SICU" si CONDOLEANTE familiei INDOLIATE........ @ Sageata: e bun ca nu te'a agatat nimeni de pe camp,ca era mai naspa...ca poate ii arai si lui PORUMBUL.....asta e SE MAI INTAMPLA si la CASE mai mari..... ;))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning