![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Quote:
Quote:
Dau bataie la SOUND :))) ala de jos=)) Quote:
|
Quote:
|
Aaa cand am plecat? pe la 21:si ceva?, inseamna ca eu eram, am plecat ceva mai devreme am avut o problema si a trebui sa plec mai repede, cu aceasta ocazie imi cer scuze si fata de cei din DreamWorks:sad:
|
Da man.:yes:.atunci :D vezi k u erai
Vitezomanu Gica si`a luat masina mica (matiz) :lol: |
3 Attachment(s)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
O poza cu ceasurile montate...nustiu dar mie imi plac mult:D |
Si mie imi plac ;)
Ai un + de la mne :arrow: |
Merci:-)
S-a prezint viitorul pentru asta mica :lol: -bare clean neaparat( am facut bara spate ca dracu si clar trebui sa le vopsesc iar si daca tot le vopsesc sa le fac si clean) -deschidere portbagaj electric -suspensie( ori arcuri sport ori arcurile stock comprimate) -toba -modificare portbagaj -vopsit iar si aripa dreapta:( -jante dar ceva pe 13" -interior terminat(fetele de usi etc) si cam atat cred...Spor la treaba s-a am :)) |
Spor la treaba si $$...ca trebuie si $$ .. ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cum ar fi, vreau sa colantez manerele exterioare cu 3M dar in niciun fel nu vrea s-a stea. Cu ce s-a dau pe manere inafara de vopsea( nu tine se ridica autocolantul in cateva zile) O poza cu manere colantate |
Spritz-chit si dupa vopsea si nu se mai dezlipesc ever! :D
|
Nu merge cu vopsea, se ridica autocolantul in zona aceea unde bagi mana ca sa tragi de clapeta, acelas efect ca la capota!:(
|
1 Attachment(s)
Semnale stil american:lol:
|
prea multe lumini asa in fata.... numai pe tiruri am vazut asa multe luminite....
|
Quote:
|
Cred ca se refera la faruri + semnale + proiectoare - toate in aceleasi timp.
Oricum, proiectoarele sunt bune de folosinta doar pe conditiile de ceata. In rest, sunt obositoare pentru ceilalti participanti in trafic - pe conditii normale meteo. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning