Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

DONU' 15-03-10 18:10

Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti

Este un interior din mocasin care se pune pe Audi TT numai si numai la cererea clientului si pe bani multi. E mai rar intalnit (a avut un impact destul de mare la vizitatori); multa lume l-a atins si ne-a intrebat ce fel de material este.
Daca aduci la expo ... sa zicem... un VW Scirocco nou noutz cu bodykit si upgrade-uri la motor de la... ABT inseamna ca masina aia e de fabrica asa si nu e tuning?
Mocasinul este un moft pentru ca se pune numai la cerere... sincer... da foarte bine pe masina :peace:

T@zMania 15-03-10 18:16

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 3186223)
ar trebui sa iti prezenti intai masina si apoi sa vb cu baieti sa vezi daca te primesc...oricum da si tu ceva detalii despre ea...ca asa doar cu vb ar fi multi

oricum bv baieti ptr premiu,dar am vazut ca a iesit ceva scandal cu diploma luata de voi(cica interioru ala custom ar fi de fapt de fabrica?)

ne potzi da cateva detalii despre''scandal''.....cine,cum si cand
multumesc

roby wws 15-03-10 18:22

se aude prin targ ca se plange lumea de cum s-a acordat premiile(nu e vb numai de voi dar sunteti mentionati si voi)...incercati pe prima pag sau a doua din thread-ul cu castigatori sunt 2 foto cu adr acolo

Emy_bike 15-03-10 18:23

https://forum.4tuning.ro/619-4tuningd...ow/page-2.html

T@zMania 15-03-10 18:45

mda....cea mai tare faza e cu tipul de la valcea care tzipa in gura mare ca a fost un mare blat premiul tt-ului....
noi beam sampanie si faceam panarama cand jos la premiere se striga numele nostru si noua nu ne venea sa credem,au anuntat audi cu nr 101 si instinctiv toti ne-am intors sa vedem ce nr avea al nostru in geam;)
mare blat dom'le,a dat red zone-ul 1000 de para sa ia o cupa,penibili:)

Emy_bike 15-03-10 18:50

mdea :)) poate ala nici n-are masina si face spume ca fac ploiestenii blaturi =))

DONU' 15-03-10 19:00

Blat?
Sa moara ma-sa! La ce plm sa fac blat cand am fost pentru prima oara la expo? Daca stiam ca luam premiu mergeam si noi jos sa fim acolo mieji... dar asa, noi ce-am zis?
Lasa frate ca ne uitam si noi de-aici de sus ca se vede mai bine ca noi suntem noi la expo cu clubul si nu ne premiaza pe noi si pana la urma hai sa deschidem shampania ca suntem primii de la Ploiesti cu club si cu stand la 4Tuning!
Hop Tzop! Audi TT Red Zone Motorsport Ploiesti!
Aoelu! Asta e al nostru!
Du-te Donule si ia premiul!
E interior numai pe comanda! Nu ma intereseaza balivernele. Daca ei au vrut sa ne premieze, bravo noua ca am lasat lumea sa atinga masinile, chiar sa se urce in ele si sa faca poze ca la niciun stand nu vedeai decat bariere . Am riscat cateo zgarietura dar am fost mai amabili cu vizitatorii de 1000 de ori.
:peace:

T@zMania 15-03-10 19:04

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3186688)
Blat?
Sa moara ma-sa! La ce plm sa fac blat cand am fost pentru prima oara la expo? Daca stiam ca luam premiu mergeam si noi jos sa fim acolo mieji... dar asa, noi ce-am zis?
Lasa frate ca ne uitam si noi de-aici de sus ca se vede mai bine ca noi suntem noi la expo cu clubul si nu ne premiaza pe noi si pana la urma hai sa deschidem shampania ca suntem primii de la Ploiesti cu club si cu stand la 4Tuning!
Hop Tzop! Audi TT Red Zone Motorsport Ploiesti!
Aoelu! Asta e al nostru!
Du-te Donule si ia premiul!
E interior numai pe comanda! Nu ma intereseaza balivernele. Daca ei au vrut sa ne premieze, bravo noua ca am lasat lumea sa atinga masinile, chiar sa se urce in ele si sa faca poze ca la niciun stand nu vedeai decat bariere . Am riscat cateo zgarietura dar am fost mai amabili cu vizitatorii de 1000 de ori.
:peace:

NU E ADEVARAT!!!! ASA E!!!

roby wws 15-03-10 19:14

deci atat a mers un premiu 1000 aaaaaaaa :lol:
oricum nu mai au ce face ca banuiesc ca l-ati amanetat deja sa va scoateti parleala cu blatu :mrhappy:
ce prosti pot scoate uni,oricum e romanica,trebuia sa iasa cu scandal:ihearu:
hai bafta baieti si sa en bucuram mai bine;)

Provenzano 15-03-10 20:00

10 Attachment(s)
from me...8)

yulyCCI 15-03-10 20:03

foarte tare chestia bv voua ca vati gandit si la asa ceva ;) pacat ca nu sunt din pl ca sa ma inscriu si eu .. multa bafta

DONU' 15-03-10 20:31

Nu se stie niciodata!
Te anuntam daca facem filiala! ;)
Bafta!

RobyBoy 15-03-10 20:32

m-ar intersa si pe mine sa intru intr-un club, sunt pasionat de masini si tuning, am un hyundai accent 2008 negru care a suferit cateva modificari minore;
care sunt conditiile pentru inscriere in clubul RED ZONE Motorsport?

ALIEN68 15-03-10 20:51

Salut baieti!...felicitarile mele!!!
Daca sunteti interesati de airbrush va stau la dispozitie!
mess: preda_tdr

DONU' 15-03-10 20:56

Quote:

Originally Posted by RobyBoy (Post 3187224)
m-ar intersa si pe mine sa intru intr-un club, sunt pasionat de masini si tuning, am un hyundai accent 2008 negru care a suferit cateva modificari minore;
care sunt conditiile pentru inscriere in clubul RED ZONE Motorsport?

Ai PM RobyBoy!

All times are GMT +2. The time now is 22:55.

- Copyright 2026 4Tuning