![]() |
Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL
smechere jantele ! pe fata vor fi la fel de late ?
|
o sa arate demential cu toate....felicitari
|
frate ...prea tari... nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate dupa ce mai tragi de aripi .. :X crima facem schimb de jante ? :D
|
1 Attachment(s)
super jantele!!! 8) ceva unicat :D , la jantele astea cu 4 aripi de golf 1 si iti faci niste pasaje tun 8)
|
bv dvl .... daca eee vin-o sa facem pasajele alea ... ai grija de tine . arata super masina .
|
pi.....da rau cum arata ......da sa o vedem cand e tavalita pe jos si latita putin.....o sa fie si mai bine... :lol: germania astea .....:twisted:
|
E primul meu post pe topicul tau...Jantele vin super bine, stiu ca au mai zis cativa useri asta inaintea mea...dar o spun si eu pentru ca nu ma pot abtine:)
|
io sunt tare curios ce pasaje o sa adopti....:D
|
Quote:
|
Le-ai vopsit cu spray-ul pe astea nou-făcute?
P.S. Vezi că ai un cui într-o gumă la jantele de pe faţă. |
Quote:
Pe fata vor fi de 7,5J Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Da stiu cam un cui care defapt este un surub... lasal acolo:-P ca nu scapa presiune... dar ma voi duce cat de curand sal scot si sa repar anvelopa acolo Legat de pasaje, chiar nu stiu cum le voi face:-P probabil voi trage de astea cat pot... eventual putin adaos sau ceva de genu... nu stiu inca, oricum pana la brasov vreau sa fac si fata ca acolo sa vin cu toate 4:D mai sunt aproape 2 luni:-P spre sa reusesc... |
Hai spor ca arata beton si jantele alea......nesimtite rau :)))
|
Criminale snt jantele frate...bravooo :> snt facute din jante de logan nu ?
|
Legat de pasaje, chiar nu stiu cum le voi face probabil voi trage de astea cat pot... eventual putin adaos sau ceva de genu... nu stiu inca, oricum pana la brasov vreau sa fac si fata ca acolo sa vin cu toate 4 mai sunt aproape 2 luni spre sa reusesc...
aha.... tu ai de facut doar niste pasaje si nu stii daca reusesti ??? eu ce dracu sa mai zic cand am de facut o masina intreaga si vopsitorul nu are chef de ea ???:sad::sad::sad: |
Cristi..ti-am spus ca o sa arate "pasarica":lol:...oricum baba ta e pintre preferatele mele...sunt curios cum va arata la final...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning