![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
Quote:
|
Eu unu nu am inteles nimic din ce ai vrut sa scrii da in fine nu trebuie sa inteleg eu! Stiu sigur ca am verificat arhiva la mess si am gasit cand a dat sorin massul ca vinde faruri hella smokerd erau 250 de euro!
Bafta! |
am faruri hella originale...de rezerva...am vb cu comisaru si a zis ca o sa m-i le faca el......
cele clare probabil o sa le vand....cu tot cu angel....parca m-am saturat de ele... are un geam spart dar mi-a promis TWJ-u ca imi face unul cado".. vedem... treaba e sa gasesc proiector....... |
1 Attachment(s)
hella smoked pt getax.....home made by comisaru....;)
|
ce material s`a folosit la cruciulitele de pe faza lunga ???
|
Quote:
procedeul nu ma intereseaza.... |
Pai si nu urci si tu o poza cu ele montate? :D
|
Quote:
|
Stie lepra,dar nu vrea sa divulge secretu,vrea faruri unicate pt masina lui :)))))
Lepra :d |
da....e secret de stat.....dorm cu matritele sub perna sa nu le copieze cineva.....:):))
zdreanta....:)) |
1 Attachment(s)
aproape gata....de azi e oficial pe strazi.....
mai am sa ii pun pleoapa,capacele in bara si numarul..... |
1. intre bara si masca, mai ai ceva acolo care e negru si el inainte era galben ( nu stiu cum se cheama exact)
2. farurile mergeau putin mai inchise 3. e urata fara ploapa :lol::lol::lol::lol: 4. hai gandeste-te cu care vii la 4tuning days, ca acum ai 3 :lol::lol: 5. .....cam atat :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
totul se rezolva sapt asta.....masina trebuie sa o las la voi ca eu sint de munca in week.....
|
Nu mai pune pleoape . arata mai bine fara :)
|
mai fa poze mai clare cu farurile astea , din cate vad dau misto.
cum e noaptea cu ele? a scazut vizibilitatea? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning