![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
:shock:Smecherie.
|
Quote:
O să foloseşti flanşe pentru trecerea in 5 ? |
sunt 8j cu 9.5 nu nu o sa folosesc nimic ptr ca nu sunt ptr mine :D sunt ptr o vectra B 5x110 ... eu o sa imi fac ceva pe 14 ptr iarna .. dar ptr ianra viitoare ca nu mai are rost acuma
|
Nice!!
|
felicitari pentru tot ce ai facut la masinuta . printre cele mai frumoase de la noi .bft in continuare . app scz de off poate te intereseaza https://forum.4tuning.ro/206-zona-com...ml#post4868139
|
asa le pot face si eu pe cele stock .. dar nu am nevoie ptr ca am pe masina altele aftermarket ..
|
Quote:
Daca vrei ne spui si noua cum se pot face . |
foarte simplu dai primul strat de sticla jos de pe ele :) daca ai stopurile originale au 2 straturi daca nu au doar 1 si nu se pot face :)
|
SUPERB:oops:
Off: poti sa imi lasi un p.m cu un cost aproximativ pentru latirea jantelor pe 15? si daca merge 10 j pe spate si 8 pe fata merci! si bafta multa pentru ca ai nevoie la ce incepi aici si nu te mai opresti :twisted: |
8 Attachment(s)
Salut uite si inca cateva poze cu ele terminate ... si da merge si 10j spatele dar o sa fie prea "nesimtit" ET`ul :)) si app jantele astea nu sunt ale mele sunt ale unui prieten cu vectra B2..o sa fie si ptr cielo dublate dar pe 14" ... ptr iarna :D
p.s. masina va intrea la hibernare de pe la sfarsitul lunii .. intra la vopsit :twisted: |
Quote:
|
uni vor sa auda...alti sa vada...ce culoare va fi la final? sau e surpriza?
|
hmm nimic interesant :D .. surpriza! :joy:
|
moaa... vopsea, eu zic ca merge beton un cameleon, mov cu albastru cred(vazusem un logan) jos, cu bbs-urile.... ar iesi beton zic eu, dar cred ca vopseaua aceea e cam costuasa
|
nu e pe gustu meu cameleon si nu se imbina cu ce vreau sa fac eu din ea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:07. |
- Copyright 2026 4Tuning